maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Pieniä TV-tähtiä ja Sakke lintukoirana

Faijat eli Farsor-sarja alkoi pyöriä TV:ssä pari viikkoa sitten ja Stig on mukana yhtenä (tulevista) isistä. Viime viikolla sarjan toisessa jaksossa mukana olivat eritoten Kati, mutta myös Raisa ja Lotte vilahtivat niin kotosalla kuin agilityssakin. Eilen sunnuntaina klo 18.30 kolmanteen jaksoon (uusinta tänään FST5:llä klo 22.55) mukaan pääsivät vuorostaan Nuppu ja F-pentueen tuolloin 4-viikkoiset naperot. Eritoten pikku-Ada (Jangas Flower Power) suorastaan änkeää ruutuun ja kameraan kiinni, myös Fanny (Jangas Field Poppy) erottuu selkeästi. Mutta eivätköhän ainakin pentujen omistajat erota oman naperonsa joukosta ;) Kaksi viimeisintä jaksoa voi edelleen katsoa yle areenasta:
Faijat/Farsor 2. jakso
Faijat/Farsor 3. jakso (pennut esiintyvät noin 15 minuuttia alusta)

Sain päivitettyä pentukoulun alun myös kotisivuille pdf-muodossa. Eli tästä linkistä löytyy tähän astinen pentukoulu eli 8-, 9- ja 10- (12) viikkoisten pentukoulu. Loput tullee taas jälkijunassa. Nämä harjoitukset olisi siis tässä iässä pentujen hyvä osata :)

Viikonloppuna kävimme lauantaina agilityä treenaamassa Keravan hallissa. Stig harjoitteli varsin taitavasti Raisan kanssa ja itse treenasin Rommin kanssa. Vaikka Rommi on selkeästi Raisaa hitaampi, alkoi sekin jo komentaa minua haukkumalla, kun vauhtia ei ollut tarpeeksi. Raisa oli aivan innoissaan päästessään mukaan. Kiitos taas Lauralle Rommin lainasta ;)

Viime viikolla sain kuvia Sakesta (Jangas Eager-Beaver), joka oli syksyllä isäntänsä Jannen apuna sorsametsällä. Hienosti se oli vedestä ja kaislikosta etsinyt ammutut sorsat ja tuonut rantaan. Kuivalla maalla noutamista saa vielä treenata ensi vuoteen mennessä. Tässä komea nuori lintukoira: 
Sakke - ylpeä lintukoira (kuva: Janne Hakala)

Ei kommentteja: