lauantaina, marraskuuta 06, 2010

Pentutreffit, hallitreenit sekä Nupun ja Remon kotiinlähtö

Kamu (Jangas Four-leaf Clover) etsii omaa harrastavaa ja aktiivista kotia
Tällä viikolla kirjoitettavaa olisi riittänyt joka päivälle, mutta viimeinen työviikko ja viiden koiran lauma on tehokkaasti pitänyt minut loitolla tietokoneesta.

Remo ja Kamu kinastelevat lelusta

Saako lipastoa syödä? Oikea vastaus on luonnollisesti EI.
 Tiistaina meille saapui hauska porukka, kun neljä pennuista ja  uudet omistajat saapuivat tänne leikkitreffeille. Yhteensä kuusi kahdeksanviikkoista walesiviikaria pääsu painimaan olohuoneeseen. Hauskaa oli, murina ja vauhti oli hurjaa ja lisäksi harjoittelimme hieman tutkimiseen tottumista, rentoutumista ja katsekontaktia yksitellen. Nuppu imetti vielä kiltisti koko laumaa, vaikka joutui niitä jo komentamaankin aika tiukasti. Kaikilla tottuminen uuteen kotiin tuntuu sujuneen hyvin.

Keskiviikkona Riikka ja Joonatan tulivat hakemaan Nupun kotiin ja nyt mamma tuntuikin saaneen tarpeekseen pentujen hoidosta ja lähti silmät säihkyen omaan kotiin. Vielä viime viikolla se koki pentujen hoidon tärkeämmäksi, mutta nyt ei ollut enää epäilystäkään siitä, etteikö omaan kotiin pääsy olisi voittanut :)

Torstaina oli Raisan pentujen agilitytreenit ja Kamu (Mr Cool) sekä Remo (Rusoposki) pääsivät tutustumaan halliin ja suorittamaan putkea. Reippaat pojat tallustelivat hallissa, pellolla ja leikkivät etenkin Essi-serkun kanssa. Ainoastaan koirien haukunta oli niiden mielestä hyvin erikoista. Essi oli aivan ihana leikittäessään pikku-Kamua.
Remo ja lelu
Tänään oli Remon eli Jangas Fir Tree (Rusoposki) aika lähteä uuteen kotiinsa. Niin sekin poika lähti häntä heiluen uuden isäntäväen mukaan innoissaan. Onnea siis uuteen kotiin Turenkiin! Toivottavasti lupaavasti pikkupojasta tulee hyvä metsästyskoira aikanaan.

Remo kylvyn jälkeen
Aloitin juuri äitiysloman, joten saaneen viimeistään alkuviikosta päivitettyä kuvia ja juttuja viime viikkojen varrelta. Pennut täyttivät juuri yhdeksän viikkoa, joten on aika palata pentukouluunkin viimeistään maanantaina.

Jangas Four-Leaf Clover eli "Kamu" (Mr Cool) etsii edelleen aktiivista ja harrastavaa uutta kotia. Päivittelen lisätietoja pojasta Pentuja-sivulle.
Jangas Four-leaf Clover   
Kamu ja lelu

Stigin sylissä


Ei kommentteja: