sunnuntaina, marraskuuta 07, 2010

Dantelle ja Viiville 5 vp agilitykisoissa!

Viivi Koivunen ja Dante eli Jangas Even-Stevens kisasivat kolmannessa kisassaan Helsingissä tänään Anne Viitasen tuomaroidessa HSKH:n kisoissa. He tekivät vauhdikasta ja puhdasta rataa loppumetreille saakka aina kolmanneksi viimeiselle esteelle. Valitettavasti lentokeinusta tuli virhe ja näin nollarata jäi haaveeksi. Tulos oli siis 5 vp, aika  -6,80 ja sijoitus ihan kivasti 11. 46 koirakon joukosta.

Päivän toisella radalla, hyppyradalla, koirakko teki eheän ja hienon suorituksen, mutta valitettavasti matkalle mahtui myös yksi ylimääräinen este, jolloin tuloksena oli hylkäys. Tässä kuitenkin video sujuvasta radasta:
Danten ja Viivin agilitykisa nro 4

Myös Sanna ja Lotten "isoveli" Wade saivat 5 virheen suorituksen yhden harmittavan riman pudotessa matkan varrella. Walesiedustus oli muutenkin hyvä, kun myös Pyry ja Täplä (ei kuitenkaan Danten mummu) osallistuivat ohjaajineen kisoihin. 

Mekin olimme Stigin ja pikku-Kamun kanssa katsomassa kisoja ja pentu sai taas paljon hyviä uusia kokemuksi. Halli, kuulutukset, pillin vihellykset, ihmiset, koirat tai muu yleinen hälinä eivät pientä pelottaneet, vaan se suhtautui ympäristöönsä luottavaisen innostuneesti. Erityisesti mukavat punavalkoiset ja sileäkarvainen noutaja Meri olivat pennun mielestä aikas kivoja. 
Kamu kisapaikalla moikkaamassa Dante-serkkua ja Fannya
Kati esiintyi pikaisesti tänään oikein TV:ssä, kun FST:llä pyörii seuraavan viikon kuluessa sarja "5 minuter / 5 minuuttia", jossa esitellään tuoretta "Farsor / Faijat"-sarjaa. Sama ohjelma esitetään niin maanantaina kuin torstainakin myöhäisillassa puoli yhdentoista maissa. Kati siis vilahtaa hetkisen ruudussa Stigin seurana:  
Linkki Yle areenan 5 minuter-ohjelmaan

Sain myös mukavaa postia F-pentueen sijoitusnarttujenomistajilta ja aivan ihania kuvia :) Fanny Jangas Field Poppy matkustaa lastenvaunujen alaosassa hauskan näköisesti ja hyvin on alku tuntunut sujuvan, vaikka yksin nukkuminen onkin hankalaa. Neiti on päässyt tutustumaan metsään, remmiin (kuulemma ihan inhaa touhua) ja naapurin koiraan. Lasten kanssa neiti tuntuu tulevan hyvin toimeen, vaikka pitäneekin pikku-Saraa ihan leikkikaverinaan.
Fanny matkustaa (kuva: Päivi Toivola)

Fanny-söpöliini (kuva: Päivi Toivola)

Hertta-sisko eli Jangas Forget-Me-Not elää aktiivista elämää Riinan ja Juhan lemmikkinä. Viikonloppuna neiti pääsi Elimäellä ja tapasi tukuittain uusia ihmisiä ja koiria sekä leikki lasten kanssa. Neiti tuntuu olevan hyvin reipas ja varma, vaikka jotkut asiat toki sattavat alussa hieman jännittääkin.Tyttönen on päässyt myös pellolle revittelemään terrieri-Hevin kanssa. Pientä matkapahoinvointi tosin edelleen ilmenee autoillessa. 
Suloinen pikku-Hertta
Hertta näyttelyasennossa

Meillä kotona olevan Kamu-pennun kanssa saatiin olla sydän syrjällään sunnuntain ja maanantian välisenä yönä. Raisa-täti kun oli saanut seurustella pennun kanssa koko sunnuntain ja ihan hyvin oli mennyt kaikin puolin. Valitettavasti pennun iltahepulin aikaan se erehtyi leikkimään Raisan hännällä ja sen jälkeen leikittäessäni pentua lelulla (jolla Raisu oli juuri leikkinyt), hyökkäsi täti pienen kimppuun. Pennun silmä vuosi verta niin, että oli itsellä itku lähellä pennun ulistessa sydäntä särkien. pian napero rauhoittui syliin ja antoi tutkia silmää. Yläluomessa oli reikä eikä siinä muu auttanut kuin soittaa päivystykseen ja lähteä ajamaan Vantaan kunnaneläinlääkärin vastaanotolle. Onneksi pentu sai heti hyvää hoitoa ja haavaan laitettiin kaksi tikkiä. Nyt tarvitsee seurata vielä, ettei pienen pieni naarmu itse silmässä aiheuta oireita. Napero on nyt viikon verran antibiootti- ja silmätippakuurilla ja ensi viikolla tikit voi poistaa. Kyllä meinas sydän särkyä niin itseltä kuin Stigiltäkin. Onneksi tyyppi tuntuu ihan oma itsensä ja vauhtia riittää taas normaalista, vaikka pentu näyttääkin ihan Rockyltä roikkuvine ja turvonneine silmineen. (päivitetty  9.11)

Pieni toipilas

Ei kommentteja: