lauantaina, marraskuuta 20, 2010

Kamu lähti uuteen kotiin

Kamu aka Jangas Four-leaf Clover lähti keskiviikkona uuteen kotiinsa Vantaalle Hovikorven perheeseen. Toivottavasti Kamusta tulee aikanaan perheen Roosa-tyttären harrastuskoira. Perheellä on ollut aiemmin Idefix-walesi. Paljon onnea uuteen kotiin ja pian taas tavataankin!

Kamun kanssa jatkettiin vielä viime viikko sosiaalistamisharjoituksia. Viikonloppu vietettiin Tampereella, jossa pääsi ihmettelemään vastasatanutta lunta ja Riikan Ronja-koiraa. Kamun kanssa ehdittiin vielä tiistaina käydä metrolla ja bussilla ajelemassa Lauttasaaressa ja seuraavana päivänä eläinlääkärillä tikkien poistossa. Silmä vaikutti tulleen hyvään kuntoon. Keskiviikkona päivällä käytiin myös tapaamassa Lauran luona Lumi-kissaa ja Kamu tuntuu olevan vähän turhankin reipas kaveri. Siinä kun Raisa heittäytyi selälleen kissan edessä, alkoi Kamu leikittää ja juosta kissan perässä heti alkuunsa... Muutaman kuvankin sain napattua tapaamisesta. 

Hertta-siskosta sain äärettömän söpön kuvan. Neiti harjoittelee sisäsiisteyttä vaihtelevalla menestyksellä, treenaa tapoja ja TOKOa sekä saa leikkiä tuttujen koirien ja eritoten oman perheen Hevin kanssa.
Hertta-söpöliini

Torstaina käytiin agilityä treenaamassa Raisan pentujen kanssa: mukana olivat Dante, Ella ja Lotte. Kepeille sisäänmenot vauhdilla putkesta sujuivat ho hienosti Dantelta ja Ellalta, Lotten kanssa on vielä vähän harjoiteltavaa, mutta se jäänee ensi kevääseen, kun Sanna on miehensä kanssa talven ulkomaan matkalla. 

Tänään sitten treenattiinkin TOKOa Leena Välimäen johdolla koko päivän ajan. Vaikka hallissa oli luonnollisesti kylmä pakkassäässä oli koulutus oikein hyödyllinen.Sain Raisankin tulemaan täysillä luokse kapula suussa, kun se sai samalla kiertää siivekettä. Tätä harjoitusta varmasti jatketaan :)

Josko huomenna saisin pentukouluakin jatkettua... Mihin se kaikki aika taas häviääkään ;) 

Huomenna tuleekin Farsor/Faijat sarjat toinen jakso (sunnuntaina klo 18.30 FST5:ltä), jossa Kati, Raisa ja Lotte ovat mukana niin kotosalla kuin agilitytreeneissäkin.

Ei kommentteja: