lauantaina, helmikuuta 09, 2013

Agiliitonollia ropisi: Tarmolle LUVA!!

Tänään peräti neljä kasvattiani kisasi komein tuloksin Ojangossa HSKH:n kotikisoissa Henri Luomalan tuomaroidessa 1-2 luokkien agility- ja hyppyratoja.

Jangas Da Vinci Code aka "Tarmo" ja Sinttu Immonen starttasit puolen päivän aikaan Maksi-1 luokan hyppyradalla ja tekivät puhtaan radan, joka oli samalla LUVA eli ensimmäinen kolmesta luokkanousuun oikeuttavasta nollatuloksesta. Tarmo on jo sisarusparvensa neljäs nollalla palkittu koira :) Hurjasti onnea Tarmolle ja Sintulle, hyvää työtä! 

 Agilityradalta Tarmolle ja Sintulle tuli hylky väärän putken pään johdosta.

Jangas Enttententten eli "Essi" on nyt ehtinyt talvella treenata kanssani kuutisen kertaa ja nyt kisasimme toista viikonloppua peräkkäin Maxi-1:ssä.Agiradalta tuli kaksi kieltoa hypyiltä, kun ohjasin vähän epävarmasti ja siitä kiertämisiä ja yliaikaa. Hyppyradalta saimme puhtaan radan, mutta 0,75 sekuntia yliaikaa. Ihme kyllä aika meni yli vain hiukan, koska Essi ei selvästikään ymmärrä 180 asteen käännöksissä hypyillä valssaustani, vaan lähti pidemmällä ja alkoi taas rauhoitella minua haistelemalla. Saadaan siis harjoitella valssausta ;) Tosin niitä on harjoiteltukin vain kerran ja silloin totesin, ettei Essi niitä osaa (ainakaan minun kanssani). Nollatuloksia isossa luokassa tuli kuitenkin niin vähän, että pääsimme palkintopallille, kun Essin sijoitus oli 5. 38 koirakon joukosta :) 
Essi coolina palkintopallilla

Myöhemmin iltapäivällä kakkosissa kisasivat Essin siskot. Jangas Elli-Velli eli "Ella" ja Tiina Rytkönen saivat medi-luokassa hienon nollaradan, joskaan sijoitus ei riittänyt LUVAan, kun muutamassa kohdassaan saatiin nähdä läheltä piti-tilanteita. Upea saavutus kuitenkin, kun kyseessä oli koirakon ensimmäinen kakkosluokan rata! Toinen rata näytti muuten vielä paremmalta, mutta valitettavasti putkelta pakkovalssikohdasta tuli "ohiajo" ja sen jälkeen väärä putken pää...

Jangas Easy Peasy "Pipsa" ja Mika kisasivat makseissa ja he tekivät kaksi hienoa rataa: ekalta tuli A:n alastulosta 5 vp, mutta nopea aika. Toinen rata oli selvästi hitaampi hyvin pitkällä lopun kaarroksella, mutta nollarata yhtä kaikki :) Onneksi olkoon taitaville koirakoille kakkosluokan hienoista tuloksista!!

Aikas uskomaton päivä siis: omissa kisoissa kaikki kasvattini palkittiin nollatuloksella. Samaan ylsi myös viides kisoissa nähty walesilainen Pyry Salosen Hannan kanssa. 

Raisan olin ilmoittanut huomiselle 3-luokkaan, mutta jäämme pois kisoista, koska Raisan juoksu alkoi muutama päivä sitten. Jos hyvin käy, pääsemme astutusreissuun Ruotsin maalle hiihtoloman aikana runsaan viikon päästä.


1 kommentti:

Mika kirjoitti...

Onnittelut!
Valmentajalle ja kasvattajalle aika hieno päivä. Kiitos!