tiistaina, helmikuuta 12, 2013

Pentusuunnitelmia

  Pentuja odotellaan  Isokyröön, kun seuraavan Donzara-pentueen toivotaan syntyvän huhtikuussa. Jangas Field Fennel eli "Piko" on kaksivuotias kasvattini, joka astui Zara-tyttösen viime viikonloppuna. Piko on äärettömän sosiaalinen ja ystävällinen niin ihmisille kuin muille koirillekin. Edes toisten urosten kanssa sillä ei ole ongelmia. Näyttelyissä Piko on palkittu SERTillä ja kahdesti vara-SERTillä sekä ROP- ja VSP-pentuna. Poika on suorittanut spanielien taipumuskokeen ja MH-luonnekuvauksen hyväksytysti ja treenaa agilitya viikoittain. Pikon emää käytetään aktiivisesti käytännön metsästyskoirana. Piko on perusterve ja vilkas kaveri, jolla on A lonkat ja terveet silmät. Suurin osa sisarusparvesta on lonkkakuvattu (5x A, 1x B) ja MH-luonnekuvattu (6 kpl) sekä läpäissyt taipumuskokeen (5 kpl). 
kuva: Aino Väyrynen
  Pentueen tuleva emä Fi Mva Donzara Zara on entuudestaan kolmen pentueen emä ja sen jälkeläisistä parhaiten on pärjännyt Fi Mva Donzara Be My Love (Mejä avo3). Zaralla itsellään on Suomen muotovalion arvoon tarvittavat saavutukset eli kolme sertiä ja hyväksytty taipumuskoe, 2 x CACIB, B-lonkat ja ylimääräisiä ripsiä lukuunottamatta terveet silmät.

Lisätietoja tulevasta pentueesta voi kysellä kasvattajalta: kennel Donzara/ Airi Lehto p. 050-5706820. Zara astutettiin Pikolla viime lauantaina ja pentujen odotetaan syntyvän 9 viikon kuluttua eli noin 13.4.

Ei kommentteja: