sunnuntaina, tammikuuta 25, 2015

Kisailua ja treenailua

Vihdoin aletaan päästä meidänkin perheessä normaalin päivärytmiin kiinni. Essin eli Jangas Enttententten kanssa on kisailtu kolmena päivänä ihan mukavin tuloksin. Viisi rataa: kaksi kertaa 5 vp yliajalla (kummallakin radalla kielto ja sen korjaaminen aiheutti päänvaivaa) ja kolme hylkyä. Ongelmia ovat aiheuttaneet keppien sisäänmenot, liian myöhäinen putken ohi ohjaaminen ja kertaalleen myös takaakierto, josta tuli koko esteen kierto. Railan treeneihin on päästy viime aikoina joka kerta ja treeniratojen tekeminen on tuntunut mukavalta ja sujuvalta ja Essi on hyvin innokas ja motivoitunut. 

   Viime viikonloppuna myös Kamu eli Jangas Four-Leaf Clover ja Roosa Hovikorpi pääsivät toiseen agilitykisapäiväänsä ja eka kertaa halliin kisaamaan. Nolla oli ihan hilkulla, kun Roosa unohti ohjata toiseksi viimeisen esteen ja siitä kielto eli 5 vp...

   Raisan kanssa päästiin pitkästä aika tokoilemaan Satu Hakolan oppiin ruutua treenaamaan, mutta emäntä on edelleen pihalla kuin lumiukko. Käskyjen muistaminen ja ajoittaminen ja oikeaan aikaaan palkkaaminen ja vapauttaminen ja kehuminen ja... kaikki on vaan vielä hankalaa, kun aivot ei tunnu toimivan ihan täysteholla. Nyt keskitytään ensin merkin oikeaan paikkaan kotosalla ja tarkoitus on alkaa ihan kunnolla treenailukin, kun sain vapaatreenikortin halliin. HSKH:lle olen ehtinyt talkoillakin 13 tuntia ja rapiat heti alkuvuodesta.

   Tuffsen eli Jangas Gotta Go oli päässyt eka kertaa rallytokokisoihin, mutta kisa oli mennyt kuulemma vielä harjoittelun piikkiin vieraassa paikassa.

Ei kommentteja: