lauantaina, tammikuuta 03, 2015

Onnea 11-vuotiaille C-pojille!!

Tänään tulee kuluneeksi 11 vuotta siitä, kun Kati eli ensimmäinen oma walesilaisena Sweetie-pie Kathy synnytti toisen pentueensa eli C-pentueen neljä poikaa. Isänsä Clumbrolds Kilkennyn jalanjäljissä pojat nimettiin juomiksi. Poikkeuksena oli vain Hemuli eli Jangas Cubic Butterfly, jonka nimi juontaa juurensa pikkuveljelle 3-vuotiaana suunnittelemastani hienosti "Kuutioperhonen"-nimestä...

   Pojista kolme juhlii tänään syntymäpäiväänsä, neljäs eli Hemuli siirtyi sateenkaarisillalle viime vuoden aikana 10,5-vuotiaana sairastuttuaan yllätten pernasyöpään.
Hemuli vielä hyvissä voimissa kesällä 2012
  Sain pitkästä aikaa aivan ihania kuvia Pyrystä eli Jangas Caledonian. Pyry on elänyt elämänsä Mikan metsästyskaverina, Jutan lenkkiseurana ja sopeutunut lapsiperheen arkeen aikuisella iällä perheen kasvaessa.  Pyry on kivesvikainen ja siltä poistettiin piilokives nuorena aikuisena. Muuten poika on käsittääkseni elänyt varsin terveen elämän.
11-vuotias Pyry



Jangas Caledonian
Elvis eli Jangas Cola For Elvis on ehtinyt olla monessa mukana kivesviastaan huolimatta. Elvis oli Reetan ensimmäinen agilitykoira ja koirakko nousi hienosti aina 3-luokkaan saakka! Elvis on kulkenut syksyisin metsällä ja toiminut muuten hyvin, vaikkei uiminen oikein ole ollutkaan se lempijuttu. Ellu on lisäksi ollut synnynnäinen jäljestäjä, vaikkei ole koskaan saanut taitojaan kokeissa näyttääkään. Vanhuus ei tule yksin ja viime vuoden aikana poika potikin nivelvaivoja, jotka käsittääkseni ovat taas helpottaneet.Viime vuodet Elvis on viihdyttänyt Sipiä Reetan muuttaessa nuorempien koirapoikien kanssa pois kotoa.

Aksu eli Jangas Cordon Bleu on yhtäläinen ihana jääräpää kuin ennenkin ja saanut elää elämänsä terveenä, mitä nyt eturauhasvaivat kertaalleen haittasivat eloa vuosi pari sitten. Aksulla on vara-SERT näyttelystä ja se on nuorena tarkistettu tervelonkkaiseksi- ja silmäiseksi ja suorittanut Elviksen ja Hemulin tavoin MH-luonnekuvauksen vuonna 2006, kun kuvaus oli vielä Suomessa epävirallinen.

   Paljon onnea ihanasti harmaantuneille vanhoille pojille viiksekkäille!!

Ei kommentteja: