lauantaina, syyskuuta 16, 2017

Taavi suoritti taipumuskokeen :)

Tänään Taavi eli Jangas Karlsson På Taket osallistui taipumuskokeeseen Pöytyällä, jossa tuomarina toimi Jan-Gunnar Rönnblad. Neljän sisaruksensa tavoin myös Taavi suoritti kokeen ekalla kerralla hyväksytysti :) 

Tässä vielä Taavin mukava arvostelu:



Sosiaalinen käyttäytyminen: Yleiskuva iloinen, pentumainen ja sosiaalinen. Suhtautuu toisiin koiriin ja ihmisiin hyvin. Hyväksytty. 
Haku ja laukaus: Laajuus hieman suppea. Innokasta maa- ja ilmavainuista. Hyvin ohjaajansa hallinnassa. Laukauksesta innostuu, tarkastaa ampujan. itää hyvin kontaktia ohjaajaan. Hyväksytty. 
Jäljestys: Ilmavainuista. Varovaista, alun jälkeen etenee vaudhikkaasti. Kaadon osoittaa ja se kiinnostaa. Hyväksytty. 
Vesityö: Parilla käskyllä uimaan. Suoraviivainen nouto. Hyväksytty. 
Tottelevaisuus: Tottelevainen ja yhteistyöhaluinen. Hyväksytty. 
Yhteistyö ja yleisvaikutelma: Yhteistyö pelaa koiran ja ohjaajan välillä. 
Kokonaisarvostelu: Hyväksytty.


Taavia naurattaa hauskan päivän jälkeen :)

Taipparista olivat saaneet hienon L-SSK:n mukin!
Siskokset Jangas Miss Behaving ja Miss Chievous osallistui eka kertaa pentunäyttelyyn Vantaalla esiintyen kauniisti. Kumpikin jäi kuitenkin ilman kunniapalkintoa Pirjo Aaltosen arvostellessa.  

Niina ja Kevin kävivät meillä tänään kylässä ja kävimme myös hieman agilitya treenaamassa ja Raisakin pääsi hetkeksi rally-tokoa harjoittelemaan esteiden ja putkien väliin. Merkki oli tänään erityistarkkailussa ;) Kevinin mummu Llon Arwenna puolestaan juhli tänään 9-vuotiaspäiviään. 
Llon Arwenna 9 v. kuva: Molly Chisholm

Ei kommentteja: