tiistaina, lokakuuta 17, 2017

Onnea 11-vuotiaille filmipennuille!

D-pentue sai nimensä elokuvien mukaan ja tänään juhlitaan Raisan, Paavon, Ticon ja Nupun 11-vuotis syntymäpäiviä :) Onnea vauhdikkaalle nelikolle!

Yksitoista vuotta sitten tuhistiin vielä pentulaatikossa, sen jälkeen onkin vauhtia riittänyt.

Kolme on joukosta poissa, mutta muilla vielä menoa riittää. Remu nenehtyi muutamaa päivää ennen 9-vuotissynttäriä, Tarmo hieman ennen kuin 10 vuotta tuli täyteen ja Manteli viime kuussa.

Raisa eli Fi A&Mva Jangas Duck Soup juhli synttäriään iloisena rally-tokotreeneissä, joissa se innostui keitytystä sydämestä namina niin paljon, että peukalonikin on verillä... Raisa on vielä viimeisen vuoden kisannut ahkerasti rally-tokossa ja saanut mm. RTK4-koulutustunnuksen, viime vuoden springeri-mestaruuden ja useita yli 90 pisteen tuloksia.
Raisan mielestä treenaus on hauskaa! Kuva: Outi Kuitunen
6-vuotias Sebastian oli sitä mieltä, että kyllä Raisakin kaverisynttärit ansaitsee. Raisalla vaan noita kavereita on Paavo, Piko, Kamu, Dante ja Kevin (kaikki walesiuroksia). Koitin selittää, että Raisalla ei ole kauheesti kavereita eikä nekään oikein tykkää toisistaan... Onneksi Niina ja Kevin pääsivät eilen paikalla: tarjolla oli kakkua ja koirille ohjelmassa namin etsintää lasten piilotellessa namit. Kevin pääsi tekemään sisäetsintää eukalyptus-hajulla ja hienosti tekikin.

Tico eli Jangas Dirty Dancing oli juhlinut lasten kanssa synttäriä oikein perinteisesti pöydän ääressä istuen :)

Kuukausi sitten valioitunut tuore Fi Mva Jangas Dirty Harry eli Paavo puolestaan pääsi synttärin kunniaksi nauttimaan agiliotyn huumasta.
Paavo painattaa. Kuva: Reetta Huovinen
Nupusta en olekaan kuullut hetkeen mitään.

   Näyttää taas syksy vieneen omat voimat, mutta josko taas jossain vaiheessa saisin blogiakin aktiivisemmin päivitettyä. Koitan saada K-pennuille yhteislonkkikseen ajan, mutta ovat mokomat ajat tällä hetkellä kiven takana. MyDogDna-näytteitäkin pitäisi nuorisosta ottaa. Josko tässä vielä reipastuisi, kun töissä toivottavasti hieman helpottaa (tai sitten ei) eikä me jakseta koko syksyä siivota kaikkia sunnuntaita, joten jotain on asunnon myynnin suhteen tapahduttava ennemmin tai myöhemmin ;)

Ei kommentteja: