sunnuntaina, lokakuuta 01, 2017

Raisa rallaa taas...

Eilen osallistuttiin eka kertaa Raisan kanssa oikein rally-tokon tuplakisoihin ja saatiin kaupan päälle oma henkilökohtainen kuski eli Riikka-sisko mukaan, kun muu perhe äitini kanssa lähti mökkeilemään.

 Kummatkin radat olivat kivoja, mutta mutta... Taru Leskisen radoilla meillä tuntuu olevan ohjaajalla paha kohelluskarma. Viimeksi alkukuusta lähdin kesken kaiken käytösruudusta, kun olin ihan sekaisin koko kisan saatuani kisapaikalla viestin mummun kuolemasta. Tällä kertaa valkovuokka epäonnistui ja ilmoitin uusivani sen sijaan, että olisin ensin komentanut Raisan viereeni - sillä seurauksella, että se ehti laittaa yhden tassun ulos kehästä ja - tadaa - uramme toinen hylky.

Toinen Minna Hillebrandin tuomaroima rata untui itse asiassa lähtökohtaisesti paljon haastavammalta, kun mukana oli mm. kaksi peruutusta, viisi purnukkaa, joiden ympärillä tehtiin sekä spiraali että pujottelu, houkutus, likkeestä istuminen jne. Kahden uusimisen ja yhden pyörrytyksen jälkeen pisteitä jäi vielä 91 kipaletta. Palkintojen jaossa tuomari piti kauniin puheen siitä, kuinka vuonna 2006 syntynyt vanhus vielä suoritti iloisesti ja vauhdikkaasti rataa :) Saimme siis tuomarin palkinnon!

Hyvin Raisa jaksoi kaksi rataa, vaikka palkintojen jaossa se jo köllötteli päikkäreillä Riikan autossa. ratapiirrokset, videot yms ovat vielä puhelimessa. Olipas taas kivat kisat ja Tampereella näkee aina tuttuja mm. Raisan edesmenneen Remu-veljen emännän Kaisan. Kaisan Tip sai myös hienot 94 pistettä toiselta radalta.

Ei kommentteja: