torstaina, marraskuuta 07, 2019

Pennut siintävät toiveissa tammikuulle

Ellin eli Jangas Miss Chievous juoksu oli eilen edennyt siihen asti, että se käänsi häntäänsä melkein suuhun saakka ja juoksupäiviäkin oli kasassa tänään yksitoista. Elli ja Rölli eli Doniol Forest Troll pääsivät treffeille pihallemme eikä siinä kauaa tutustuttukaan, kun pariskunta oli jo nalkissa. Niinpä toivommekin Q-pentueen syntyvän tammikuun 9. päivän tienoilla :)

   Tässä toivottavasti tulevien vanhempien esittely:

Doniol Forest Troll (Doniol Show Must Go On - Glanffrwd Rachel Wall) on Tuuhiksen eli Aunen ekasta pentueesta, kun sijoituksessa ollut Femma oli toisesta. Aune toimii pelastuskoirana ja on suorittanut viralliset kurssit. Rölli elää onnellisen kotikoiran elämää päässen isännän kanssa lintumetsälle syksyisin. Tuloksia Röllillä on silti ihan kivasti: se on suorittanut taipumuskokeen ja MH-luonnekuvauksen reippaan koiran paperein ja näyttelyistä on vara-SERT. Tervekin 5-vuotias uros on ollut, lonkat A ja silmät ok, lukuunottamatta lievää iriskystaa. Rölli on entuudestaan yksi pentue, jossa pennut ovat käsittääkseni ihan mukavia parivuotiaita: pari lonkkauvattu tervein paperein ja yhdellä taipumuskoesuoritettu ja sert näyttelystä.




Vieheelle!


Laukauksia! Mihin se lintu putosi?!
 2,5-vuotias Elli eli Jangas Miss Chievous (Nakni Billy The Kid - Jangas Huller om Buller) on kiltti ja herttainen nuori neiti, jonka ensimmäinen pentue tämä olisi. Elli on suorittanut MH-luonnekuvauksen ja palkittu vara-SERTillä näyttelyssä. Se on ollut perusterve, sillä on A/B-lonkat ja terveet silmät. Taipumuskoe ei ole mennyt läpi, joten sulhaseksi valikoitui tuollainen helposti taipumuskokeen suorittanut, metsästyskäytössä oleva uros. Ellin Pipsa-siskolla on taipumuskoe ja MH-luonnekuvaus suoritettuna ja lisäksi rally-tokotuloksia alokasluokasta.







Elli innostui leikkimään MH-luonnekuvauksessa
Pentueen sukusiitosaste olisi 0,60 %. Pentujen toivotaan syntyvän tammikuun 9. päivän tienoilla ja luovutuksessa ne olisivat silloin maaliskuun alussa.



Ei kommentteja: