perjantaina, tammikuuta 07, 2022

Uusi vuosi

 Uutta Vuotta on kohta eletty jo viikko, vaikka ei tämä nyt ihan ruusuisesti alkanut. Stig altistui koronalle joulukuun vikalla viikolla ja sairastui lievään flunssaan uuden vuoden kunniaksi. Oma pankkikorttini meni umpeen vuoden vaihteessa ja uusi on kateissa - vaikka olen mielestäni etsinyt kaikki "hyvä tallet". 

Tiistaina treenattiin Metten ja Mickeyn sekä Janninan ja Usvan kanssa hallissa rally-tokoa ja uusimisia ja nuo ovat niin päteviä, että toivoisin saavani koirakot alokasluokkaan jo maaliskuun kisoihin :) Saman illan agilitytreenit Pipin kanssa menivät Siirin ohjauksessa tosi kivasti. Lyhyitä pätkiä, mutta miten innostunut, motivoitunut ja itsevarma pieni Pöppis olikaan :) Jäi tiistaista ihan kuningatarolo. 

Jotta ei voisi ihan leijailla, niin samana iltana alkoivat Sissin flunssaoireet ja seuraavana aamulla minulla, Sebastian on ollut vain hieman nuutunut. Sissi on jo terve, itsellä nousi kuume eilen illalla ja oli muutaman tunnin tosi kurja olo, muuten ihan pystyssä ja olen pihallakin ollut lyhyitä aikoja. Toisaalta onpahan aikaa istua koneella ja hoitaa yhdistyshommia, kun paljon muutakaan ei jaksa ja toipilaslapset saavat kerrankin luvan kanssa ylittää normaalin ruutuajan. 

Lunta on tulla tupruttanut siihen malliin, että puolikuntoisuudesta huolimatta on rehkitty ulkona lumitöissä, mutta onneksi lomalla on voinut tehdä pienissä erissä. Siinä kun alkuloma oltiin joka päivä luistinradalla tai pulkkamäessä, ollaan nyt oltu vain kotosalla. Mutta mikäs hätä tässä valmiissa maailmassa :) Ulkona on käsittämättömän kaunista, lapset voivat laskea mäkeä talon vieressä ja Pippi voi juosta pari päivää lähinnä omalla pihalla. 

Puppe (Suvimetsän Brad Pitti) ja poikansa Lalle (Jangas Onee Man Band) kuva: Ursula Heinikoski

Ruska (Jangas Tingeling) pääsi julukuussa LappiinEi kommentteja: