maanantaina, kesäkuuta 20, 2022

Lakille AVO1 Mejästä!

 Laki eli Jangas Q-lemma Komia oli aikamoisessa vedossa viikonloppuna. Näin Lakin emäntä Arja Söderholm kertoi päivästä: "Vieläkin pyörällä päästäni. Perjantaina Mirka soitti ja tarjosi peruutuspaikkaa Mejä -kokeeseen. Yllytyshulluna tartuin tietysti tilanteeseen. Lauantaina oli muuta menoa sovittuna, joten Teemu ystävällisesti teki jäljen puolestani. Lotta teki perjantaina Lakille lyhyet harjoitusjäljet, koska Laki ei ole koskaan verijälkeä nähnyt saati haistanut.

Ja mitä tekeekään tämä pieni ihmeellinen, maailman paras harrastukoira? Nuuskuttaa ekassa kokeessaan upeasti AVO1 tuloksen!?!?!

Lahjattomat kuulemma treenaa..."

 Laki siis yllätti kaikki saaden AVO1 ja 41 pistettä Springerspanielit ry:n järjestämässä Lopen kokeesta Sari Nuolikosken tuomaroidessa. Hurjasti onnea!!

Laki kaikkensa antaneena

Nauroin siskolleni, että jotain taikaa Laki-lempinimessä on, kun Sissi nimesi pennun pentulaatikossa Lakiksi siskona käyttölinjaisen kultaisennoutajan mukaan. Laki oli aikanaan erinomainen jälkikoira ja saavutti jäljestämisvalion arvon kuudessa kokeessa... Pentuna kirjoitin nimen Luckyna, mutta esikuvansa tavoin se sai nimen Laki kuten "kova Laki" tai "Laki ja oikeus" :D

Ei kommentteja: