keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2022

Treeniä ja epiksiä

 Viime viikonlopulta jäi kirjoittamtta, että Molly eli Jangas Rapunzel ja Linn Wester-Zilliacus olivat kisanneet epävirallisissa agilitykisoissa ja saaneet hienon nollaradan sijoittuen toiseksi. Näyttää siltä, että syksyn tullen kasvateissani alkaa olla monta kisavalmista koirakko niin agilityyn kuin rally-tokoonkin :) 

Pipin kanssa oltiin sunnuntaina agilitytreeneissä ja tulen aina leijuen kotiin, kun Pippi edistyy ihan huimin askelin ja alan uskoa, että mekin ollaan syksyn tullen kisavalmiita :) Tosin vielä jännittää, onko Pippi medi vai pikkumaksi... Vepessä saatiin onnistumisisa esimerkiksi veneestä hypyn kanssa (Sissi oli pätevä apuohjaaja!), mutta veneeseen esineen tuominen olikin vaikeata, kun aiemmin se on tuonut, mutta ei ole suostunut irrottamaan esineestä vedessä. Namipalkka taisi olla viimeksi liiankin hyvä.  

Eilisissä rallyryhmissä oli pitkästä aikaa Pihla eli Jangas Gale Wind (melkein 11 v) tuuraamassa ja se on ihan mieletön mummokoira, jonka häntä heiluttaa koko koiraa :) Pipsakin aka Jangas Miss Behaving oli tosi pätevänä.

 Ei kommentteja: