sunnuntaina, marraskuuta 06, 2022

Upeita rally-tokotuloksia Q-pentueelle!

 Tänään kisattiin HSKH:n rally-tokomestaruuksissa ja lisäksi Bruno osallistui TamSK:n rallykisoihin. 

  Aamulla kisasivat ensin enesikertalaiset, joista kerrassaan upean suorituksen ja 99 pistettä (100 on maksimi) nappasivat Mette Bergh ja Jangas Q-hun Kurkottaa eli Mickey.

Tämä tulos oikeutti ison alokasluokan:

*  2. sijoitukseen (voittajalla samat pisteet, mutta hieman nopeampi aika, koirakoita n. 40)
* Tuomarin palkintoon (TP) 
* HSKH:n alokasluokan seuramestaruuteen!! 
 
Ihan mieletön debyytti ja tuhannesti onnea :D 


Mette ja Mickey

  Myös velipoika Laki eli Jangas Q-lemma Komia hoiti oman tonttinsa kunnialla, mutta Arjalle kävi muutama lapsus, jotka veivät -10 pistettä eivätkä pisteet riittäneet hyväksytyn tuloksen rajaan eli min. 70 pistettä.  Lakin motivaatio ja tekemisen meininki olivat kuitenkin samaa tasoa kuin veljellään. Pujottelun sisäänmenot ja pysähtymiset olivat vaan tänään hieman vaativia emännälle. Rata oli kuitenkin upeaa seurattavaa ja eikun kisailmoa vetämään seuraaviin pippaloihin! 

Molly eli Jangas Rapunzel ja Linn olivat myös ensikertalaisia, mutta Molly koitti kovasti rauhoitella haistelemalla eikä tällä kertaa saatu vielä tulosta. Treeneissä heillä on jo upeita ratasuorituksia.

Usva eli Jangas Q-luisa Ensi Lempi oli toisissa kisoissaan Janniina Suomisen kanssa saaden kivasti 73 pistettä, vaikka matkalle mahtui kaksi aika turhaa -10 pisteen virhettä. Hyväksytty tulos ja koiran mieletön kontakti ja tekemisen halu olivat hienoa katsottavaa, vaikka muutamassa kohdassa hieman hosuttiinkin. 

Hieman myöhemmin toisaalla eli Tampereella velipoika Bruno eli Jangas Q-ppa Punaisena ja Liisa Ahonen saivat toisen hyväksytyn tuloksen alokasluokasta kivoilla pisteittä 81.

Samoissa kisoissa starttasi myös N-pentueen emä ja T-pentueen mummu Femma eli Doniol High Five to Jangas ja sai Kirsi Kangasmaan kanssa hienot 95 pistettä! 

   Onnea sisaruksille ja Femmalle - ootte te ohjaajat ja koirat vaan päteviä!!

Tässä vielä muutamia onnettomia räpsyjä kisakehästä: 

Laki

Mickey

Mickey

Molly

Usva

Ei kommentteja: