sunnuntaina, kesäkuuta 09, 2024

Q-kkelipäivä Loviisassa

 Tänään oli jo kolmas perinteinen Q-kkelipäivä Jangas Q-pentueen seurassa Loviisassa. Tällä kertaa mukana olivat Laki eli Jangas Q-lemma Komia, Mickey eli Jangas Q-hun Kurkottaa, Ahti eli Jangas Q-makoira, Bruno eli Jangas Q-ppa Punaisena ja Usva eli Jangas Q-luisa Ensi Lempi. Näiden lisäksi mukana touhuissa kulki pentueen täti eli Jangas Lara Croft ja labradori Oula.. 

Tällä kertaa Pippi jäi kotiin, kun illalla oli agilitytreenit, joissa se oli muuten ihan super ja Pipin iloa oli ihana katsella - se hyppäsi ensimmäiseksi onnessaan Marjon syliin, kun ei ole päässyt tapaamaan häntä kolmeen kuukauteen sairasteluni takia. 

Lotta oli taas kehittänyt Q-kkeliCupin (ei sentään kuukupin) neljä lajia, joissa alitettiin keppiä, arvattiin kenen näyttelyarvostelu oli kyseessä, koitettiin saada koira irtoamaan mahdollisimman pitkälle, etsittiin pyykkipoikia ja syötettiin ilmanameja (sisarukset jaksoivat kaikki 20 kertaa syödä ilmasta nameja, mutta Lara lopetti kahdeksan kerran jälkeen, kun oikeaa ruokaa ei tippunutkaan). Mette ja Mickey veivät toistamiseen voiton, viime vuoden voittajat Malena ja Camou joutuivat valitettavasti jäämään kotiin viime hetken peruuntumisen vuoksi.Lisäksi tietysti käytiin kävelyllä ja seurusteltiin pihamaalla.

Ja sitten tietysti syötiin hyvin :) Kiitos Arjalle ja Lotalle mukavasta päivästä! 









Ei kommentteja: