maanantaina, heinäkuuta 08, 2024

Games-SM-kisat ja viikonlopun näyttelyitä

 Viikonloppu vierähti meillä Skotlannin ylämailla sekä Edinburghissa ja kotimatkalla, mutta kasvatit osallistuivat sillä välin useampaan lajiin.

 Mette Bergh ja Mickey eli Jangas Q-hun Kurkottaa osalistuivat ekoihin Games-SM kisoihinsa Janakkalassa ja heidän kolmas Snooker-ratansa oli upea: sijoitus 11./39 ja pisteitä 38, kun luokan parhaalla oli 46. Olipa hienosti! Gamblers-radalla sattui muutama moka matkalle ja tulos oli sen verran vaatimaton, etteivät he päässeet finaaliradalle. 


Ilo eli Jangas Uusi Lempi oli Helsingin näyttelyssä junioriluokassa ERI3., tuomari Leif Ragnar Hjort:

"Excellent type and size. Very nice head. Medium brown eyes. Correct mouth. Correct ears. Very good neck. Excellent angulated. Chest needs to develop more. Strong topline. Very good muscle condition. Nice feet. Moves very well from side, but could be a bit stronger in front. Nice temperament."

Manu eli Jangas Ville Vallaton oli puolestaan junioriluokassa ERI1. Tuusnimellä Pirjo Aaltosen kehässä, vaikka vauhtia oli kuulemma  enemmän kuin olisi tarpeen: 

"Sopivaluustoinen, selvän sukupuolileiman omaava uros. Hyvä kaula ja ylälinja. Raajakorkeutta voisi olla hieman enemmän. Oikealaatuinen karvapeite. Hyvin kulmautunut takaa, hieman niukasti edestä. Kaunisilmeinen pää. Hyvät korvat. Hieman korostunut otsapenger. Hyvä häntä. Tänään hieman malttamaton liikkumaan. Halutessaan liikkuu hyvin takaa, leveästi edestä. Sivuliikkeessä etuaskel on hieman korkea."

 Rally-tokossa T-pentueen Femma-mummu (N-pentueen emä) eli Doniol High Five to Jangas nappasi kolmannen voittajaluokan hyväksytyn tuloksen ja RTK3-koulutustunnuksen. Onnea Kirsi ja Femma!

Ei kommentteja: