torstaina, tammikuuta 10, 2008

Uuden vuoden osittain epäonninen alku

Tämä uusi vuosi on alkanut hieman hankalissa merkeissä, mutta eipä vielä heitetä kirvestä kaivoon. Eka TOKO-koe oli katastrofi ja muihin ilmoittautuminen vaikuttaa olevan sula mahdottomuus, vaikka yrittäisi kokeeseen ilmoittautumisen takia valvoa yökaudet ilmoittautumisten avautumista odotelessa. Tietokone on kaput, siellä olevat tiedot ehkä tallessa ehkä menetetyt ja nettiyhteyskin pätkii vanhalla kannettavalla. Kotisivujen päivityksetkin ovat koneen uumenissa, kun niitä ei yrityksestä huolimatta saanut viikko sitten koneelta nettiin siirrettyä.

No, jotain hyvääkin. Sanotaanhan sitä, että jokaisessa pilvessä on hopeareunus. Agilitytreenit alkoivat hallissa ja liukaasta alustasta huolimatta siellä treenaaminen tekee hyvää. Eilen käytiin treenaamassa TOKOa Niinan toimiessa liikeenohjaajana ja se on hyvää treeniä sekä minulle että Raisalle. Paikallaoloissa jouduttiin palaamaan hetkeksi helpompiin harjoituksiin. Agilitykentälle on vain kilometrin verran matkaa ja se on tietysti ihan luksusta. Hemuli ja Kristina kävivät viime viikolla viettämässä Hemulin 4-vuotis synttäreitä agilityn ja maksalaatikko/nakkikakun merkeissä ja parista on tullut jo tosi taitava agilityn saralla. Kisat kutsuvat heitä pian. Tänään odotellaan tietoja Vilman ultrasta ja sitten tietääkin, onko Hemulista tulossa helmikuussa isä.

Raisalla on vanhaan malliin kova vauhti päällä ja oma piha on ihana :) Se helpottaa elämää uskomattoman paljon. Nyt taas töistä kotiin. Ensi viikolla pitäis olla taas kotona sekä tietokone että netti, molemmat toivottavasti toimivia...

Ei kommentteja: