maanantaina, joulukuuta 31, 2007

Onnellista Uutta Wuotta toivottaen!

Vanha vuosi kulkee viimeisiä tuntejaan eteenpäin. Mekin lähdemme Tampereelta kohti uutta asuntoa ja sieltä edelleen Espooseen tulevaa vuotta juhlistamaan.

Viime vuosi on tuonut mukanaan upeita tuloksia etenkin koerintamalla ja kasvattini ovat saaneet viettää pääosin hyvin tervettä ja monipuolista elämää. Suuret kiitokset kaikille kasvattien omistajille näiden walesien hyvästä hoidosta.

Tässä pikainen päivitys kasvattieni kuulumisista:

Eppu (J. Blame the Dog) ja Janni ovat loistaneet agilitykentillä ahkeroiden nollatuloksia oikein urakalla. Alkuvuodesta he saivat luokkanousuun oikeuttavat sijoitusnollat ja muutaman muunkin. Ekasta kolmosluokan kisasta tuli heti SM-0. Vuoden muihin hienoihin saavutuksiin kuuluu 3.-sijoitus Maxi-3 luokasta ja Springerspanielit ry:n agilitymestaruuden voitto. Alkuvuodesta herra sai vara-SERTin Turun KV-näyttelystä ja sijoittui hienosti Karkussa luokassaan ERI-palkinnolla.

Täplä (J. Behaving Badly) on toipunut D-pentueen aheuttamista koettelemuksista ja todenmnut saaneensa seurakseen erittäin vahavluonteisen tyttären. Täplä on päässyt treenaamaan agilitya Nummelinin perheen nuoremman tyttären Amandan kanssa ja kumpikin kuulemma nauttii uudesta harrastuksesta. Koirakon ekat kisat ovat toivottavasti ensi vuonna edessä. Täplä kun on kisannut vain kerran minun kanssani aiemmin.

Milla (J. Beauty Or Beast) elää edelleen täysipainoista koiranelämää Annan, Sakarin ja saksanseisoja Ellan kanssa Oulussa. Metsällekin Milla on päässyt, vaikka agility onkin tänä vuonna jäänyt vähemmälle Annan työkiireiden takia.

Yanga (J. Bending the Rules) elää oikein koiran paratiisissa Ahvenanmaalle seuraten Kaj-isäntää joka paikkaan niin venematkoille matkailijoiden joukossa kuin lintumetsällekin.

Elvis (J. Cola For Elvis) ja Reetta ovat myös ahkeroineet agilityn parissa ja saivat Maxi-2 oikeuttavat nousunollat vuoden aikana. 2-luokasta ehti parivaljakko napsia ekat tulokset. Syksyllä Elvis toimi hyvin metsällä pitäen perheen miesväen tyytyväisenä.

Hemuli (J. Cubic Butterfly) on harrastanut agilitya pääsemättä kisoihin, ja alkuvuodesta pojalle odotetaan jälkikasvua. Näyttelyitä kerääntyi vain yksi ja tulos oli EH. Lauri ja Kristina ovat loppuvuoden aikana hoitaneet Hemulia vuoronperään. Alkuvuodelle on suunnitteilla muutama agilitykisakin ja ensi kesälle taippari.

Aksu (J. Cordon Bleu) elää edelleen tyytyväisenä Mäenrannan perheen hoivissa ja on osallistunut loppuvuonna perheen Laura-tyttären kanssa näyttelyihin. Ensi vuodellekin lienee muutama näyttely tiedossa ja kenties taipparikin?

Pyry (J. Caledonian) elelee Jyväskylässä Mikan ja Jutan hoivissa ja tietääkseni toimii edelleen hyvin metsällä. Uudetkin kuulumiset olisivat toki tervetulleita.

Raisa (J. Duck Soup) on piristänyt minun ja Kati-mummun päiviä. Näytelmiin ja kokeisiinkin ollaan ehditty ja vieläpä hyvin tuloksin: ROP- ja BIS-2-pentu Karkussa, SERT, vara-SERT ja PN-2. Taipumuskoe läpäistiin muiden D-pentujen tavoin eka kerralla 10-kuisena ja TOKOsta saatiin vielä kaksi ALO1-tulosta ja luokkavoitto tuli kaupan päälle. Ensi vuodelle on suunnitelmissa TOKOilua avoimessa luokassa ja agilitykisauran aloitus. Harjoittelu ollaan aloitettu jo alkuvuodesta ja MEJÄäkin ollaan vähän aloiteltu. Lonkatkin kuvattiin A:ksi ja silmät oli terveet.

Remu (J. Direct Action) on ahkeroinut omistajiensa Kaisan ja Jarkon kanssa. Näyttelyistä ROP- ja VSP-pentu, SERT, vara-SERT, PU-2 ja PU-3. Kokeista hyväksytty taippari ja kaksi AVO2-tulosta MEJÄstä. Ensi vuodelle ohjelmassa ekat agilitykisat, TOKO-kokeet ja lisää MEJÄ-jäljestystä.

Paavo (J. Dirty Harry) on päässyt jo mukaan touhuun, kun Reetta on harrastanut pikkumiehen kanssa Elviksen ohella. Näyttelyistä pentuluokan KP ja PU-4 sijoitus kr-näyttelystä. Nuorisoleirillä Paavo oli Match Shown BIS. Taippari valitettavasti jäi, kun kokeeseen ei mahtunutkaan. Paavo on myös treenannut agilitya ja TOKOa, kokeisiin poika toivottavasti osallistuu ensi vuonna.

Tarmo (J. Da Vinci Code) ja Sinttu ovat innostuneet agilitystä ja ovatkin siinä tosi lupaavia. Kisat toivottavasti odottavat ensi vuonna. Taippari meni heti kerrasta läpi ja jäljestys luonnistui niin hyvin, että MEJästä tullee Tarmonkin harrastus.

Manteli (J. Dimples) elelee tyytyväisenä Nummelinin perheen luona ja läpäisi Minna-Riitan kanssa taipparin saaden myös kokeen nuorimmalle jaettavan Tiramisu Trophy-kiertopalkinnon. Lisäksi näyttelyissä neiti oli ROP-pentu ja palkittiin junnuluokassa ERIllä.

Tico (J. Dirty Dancing) ja Sari ovat ahkeroineet koulutuksissa tänä vuonna. Agilitykisat ja TOKO-kokeet ovat suunnitelmissa ensi vuodelle ja tänä vuonna Tico oli ROP-pentu ja selvitti taipparin saaden kokeen lupaavimmalle jaetun kiertopalkinnon. Lonkat kuvattiin, tulos A, ja silmät tarkastettiin terveeksi.

Nuppu (J. Dolce Vita) on kokenut kovia, kun se sai kesällä kiehuvaa vettä päälleen ja pahat palovammat. Nupun perhe muutti Irlantiin, tyttösen jäädessä vielä Suomeen. Ensi vuonna toivottavasti Nuppukin paremmalla onnella tapahtumiin.

Ei kommentteja: