torstaina, joulukuuta 27, 2007

Jouluisia kuulumisia

Joulukuu on kulunut muuttaessa, netti ei ole vielä kytketty uuteen asuntoon ja siitä syystä sähköposti on täyttynyt, kun en saa kuvia tallennettua koneelle enkä kotisivuja päivitettyä. Onneksi ongelma korjautunee piakkoin. Joulukortitkin jäi kaikessa hässäkässä lähettämättä. Eikä uudessa asunnossa ole vielä kaikkia verhojakaan, mutta kaipa ne tuparit pitäisi saada aikaiseksi.

Joulu ollaan taas vietetty Tampereella kotiväen luona ja Harry "Sir", Kati "muumioantilooppi" ja Raisa "Riesa" ovat viettäneet vauhdikasta joululomaa. Katilla on pinna tosi kireällä, mutta ehkä ruokamäärän lisäys auttanee asiaan ;) Siskoni nimesi vanhuksen muumioantiloopiksi kiitos solakan ulkomuodon, mutta muumiomaisen olemuksen.

Juuri ennen joulua tuli kuitenkin hyviä uutisia: Raisan ja Ticon lonkat tulivat kummallakain takaisin A:na. Eli hyvin alkoi terveystarkastukset D-pentueen kanssa :) Ensi keväänä on Nupun, Tarmon ja Mantelin vuoro, ja vuoden aikana on tarkoitus kuvauttaa myös Paavo ja Remu.

Raisa on menossa tokoilemaan runsaan viikon päästä, vaikka treenit ovat jäänet hävettävän vähälle muun kiireen keskellä. Tämäkin päivä on vaan ommeltu verhoja uuteen asuntoon. Raisan kanssa pitäisi vielä hioa luoksetuon pysäytyksiä ja paikallaoloa sekä viilata noutoa, hyppyä, kaukoja ja seuraamista.

Ei kommentteja: