perjantaina, joulukuuta 07, 2007

Remu PU-2 + vara-SERT

Remu eli Jangas Direct Action osallistui 6.12 Tampereen ryhmänäyttelyyn, jonne oli ilmoitettu peräti 30 walesia. Remu pärjäsi hienosti saaden JUN ERI 2., PU-2 ja vara-SERT. Kuulemma eturintaa olisi saanut olla enemmän ja rauhallisempi esiintyminen olisi voinut viedä vielä pidemmälle ;) Minkäs sille tekee, että pojassa on vauhtia. Onnea Kaisa ja Remu!

Remun arvostelu tulee pian.

Raisan menestys oli huomattavasti velipoikaa laimeampaa, tulos vaatimaton JUN EH 4.

Raisankin arvostelun kirjoitan pian.

Tiistaina meillä oli Riitan treenit Ojangossa viimeistä kertaa tänä syksynä. Raisan kanssa harjoittelimme ruutua, noutamista ja luoksetuloa pysähdyksineen. Sain paljon hyviä ohjeita ja kirjoittelen treeneistä tarkemmin.

Tämä viikonloppu kuluukin messarissa Voittaja-07 näyttelyn tiimoilla. Tänä aamuna olimme klo 7 aamulla Tarmon emännän Sintun kanssa päivystämässä ovella. Mukavassa seurassa aamupäivä kuluikin kuin siivillä. Kiitos Sinttu seurasta :) Huomenna ja sunnuntaina Raisan ja minut tapaakin Springerspanielit ry:n rotukopilta.
Muutenkin kasvatinomistajat ovat kiitettävästi edustettuina talkoohommissa: Sintun lisäksi Sari tulee töihin sunnuntaina ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät niin Reetta ja Janni sekä Tiina nähdään myös huhkimassa.

Ei kommentteja: