lauantaina, heinäkuuta 05, 2008

Raisalle upea nollavoitto Agirodussa, Paavolle ERI

Raisa Jangas Duck Soup osallistui Agirotu-agilitytapahtumaan kahtena päivänä ja huomenna jatketaan "Veikan Vaikeiden" voimin. Eilen Raisa karkasi lähdöstä radalle ja keskeytin radan Raisan hypättyä yhden aidan ja karattua toisen aidan ohi A-esteelle. Vitutti ja paljon. Suoraan sanoen koko illan potutti ja teki mieli tehdä Raisusta karvalakki tai ainakin rukkaset.

Tämän aamun ekalle radalle Riesa meinasi karata lähdöstä, mutta kurinpalautuksen jälkeen (matte aina huutaa) se malttoi odottaa lupaan saakka. Eka rima kuitenkin putosi ja loppu oli aikamoista kaaosta.

Kolmas kerta toden sanoo ja Adri van de Boschin radalla Raisa odotti kiltisti lähtövuoroa ja teki nopean suorituksen, vaikka useampikin kaarre meni pitkäksi. Takaapuolenvaihdot oli hyvä ratkaisu, koska muuten en olisi ehtinyt millään. Tulosten ilmestyessä taululle ihmetys oli suuri, kun Raisa oli Maxi-1 luokan paras ja ilmoittautuneita luokkaan oli sentään 85!! Aika uskomaton pikku spanieli tuo Raisuli :) Tämä oli jo Raisan kolmas nollavoitto ja neljäs nolla, mutta vielä jahdataan yhtä agilityradan nollaa, jotta päästään kakkosluokkaan ;)

Hakalan perhekin oli Raisaan tutustumassa, kun he ovat aikeissa ottaa neidin pentua aikanaan. Raisalle päivä teki hyvää lapsiin tottumisen merkeissä.

Samaan aikaan Mikkelissä Paavo Jangas Dirty Harry osallistui vuoden kolm,anteen näyttelyynsä. Tulos edelleen samaa erinomaista linjaa. Tuomarina toimi Suncica Lazic (Serbia) ja tulos oli hieno ERI/1. Tässä Paavon arvostelu:

"Proportional male. Typical head. Scissors bite. Long neck. Good topline & tail position & chest. Parallel position of legs. Good angulation. Free movement. Coat= good colour & quality."

Ei kommentteja: