maanantaina, heinäkuuta 21, 2008

Springerileiri

Viime viikon loppu keskiviikosta sunnuntaihin kuluikin rattoisasti springerileirillä. Mukana oli tietysti Raisa-Riesa, joka pääsi myös TOKO- ja agilitykoulutuksiin sekä fasaania kantamaan. Veljet Remu ja Tarmo ja Tico-sisko kävivät myös leirillä, Eppu-eno ja Milla-tätiä unohtamatta. Viikko kului joutuisasti ja kivaa oli. Vaikka olin muutaman pitkän päivän MH:ssa, oli Raisa silti ilmeisen tyytyväinen rasavilli.

Tarmo Jangas Da Vinci Code suoritti MH-luonnekuvauksen ja oli muiden sisarustensa tavoin leikkisä ja rohkea nuorimies. Etenkään räminä ei aiheuttanut pelkoa vaan uteliaisuutta. Milla Jangas Beauty or Beast osallistui myös MH-kuvaukseen, mutta reagoi sen verran voimakkaasti räminään, että pidimme Annan kanssa parempana keskeyttää. Millakin oli sentään varsin leikkisä alun leikkiosuuksissa. Milla sen sijaan loisti sunnuntaina taipumuskokeessa ja suoritti sen hyvin arvosteluin. Tuomarina Anitta Kauppila. Hienoa Anna ja Milla sekä Sinttu ja Tarmo!

Millasta ja Epusta otettiin vielä DNA-verinäytteetkin koirien geenitutkimukseen.

Laittelen tuloksia kotisivuille, kunhan pääsemme viikon mittaan Vantaalle. Tällä hetkellä lepäillään vielä rankan leirin jälkeen Tampereella ;)

Kiitos seurasta eritoten kasvatinomistajille Annalle, Kaisalle ja Jarkolle, Sarille, Sintulle ja Samille, Jannille ja Tiinalle!

Ei kommentteja: