sunnuntaina, toukokuuta 09, 2010

Raisalle kuudes SM-nolla!

Kisasimme tänä iltana Raisan (Jangas Duck Soup) kanssa Järvenpään agilitykisoissa Esa Muotkan tuomaroidessa. Ekalta agilityradalta saimme puhtaan radan ja av - 5,39. Sijoitus oli vaatimattomasti 12./45 ja pieniä ylimääräisiä kierroksiakin ehti matkalle. Raisan juoksu loppui vasta eilen, joten tiukoille meni kisoihin osallistumisen kanssa... Eilen illalla käytiinkin Ojangossa hieman kertailemassa kontakteja ja keppejä, ja etenkin puomin kontaktin otin todella tarkasti (ja valitettavasti myös hitaasti) myös kisoissa. Mutta mikä tärkeintä tavoitteemme eli oman seuran SM-kisoihin osallistuminen alkaa olla jo todella lähellä. Tarvitsemme vielä yhden nollan, joka saa olla joko hyppy- tai agilityradalta ja keneltä tahansa tuomarilta.

Päivän toinen kisa oli hyppyrata, jossa ns. ohjaaja tai tässä tapauksessa lähinnä harhaanjohtaja ohjasi pikku-Raisun toisen esteen ohi suorittamaan sen väärästä suunnasta. Siitähän pieni snapieli hämmentyi, kun viimeinenkin ohjaus loppui ja niin radalla toikkaroitiin enemmän ylimääräisiä kierroksia kuin mitään muuta. On se vaan niin vaikea kasata itsensä alussa tulen hylyn jälkeen...

Kisaaminen jatkuu ahkerasti viikolla niin torstaina, lauantaina kuin sunnuntainakin. Muuten ollaankin kisattu vain yhtenä päivänä kuukaudessa (jos edes niin usein), joten nyt on syytäkin ryhdistäytyä. Raisa on juoksun jälkeen aina tavallista rauhallisempi, joten huippuaikoja lienee turha odottaa, mutta toisaalta onnistuneiden ratojen osuus yleensä hieman kasvaa, kun minulla on aikaa ehtiä mukaan ;) Torstaina minun on tarkoitus kisata myös Rommi-walesin kanssa, kun Laura on puolestaan luvannut esittää Raisaa näyttelyissä. Hyvä diili, kisaan näet koska vaan mieluummin agilityä kuin pyörin näyttelykehässä :)

Huomenna jatketaan Railan vetämissä treeneissä, tiistaina tehiksen treeneissä Timo Rannikon opissa ja Raisan vauvojen edistymistä seuratessa. Eli agilitystä taukoa on ainostaan keskiviikkona ja perjantaina (jolloin täytyy käydä varmaan itsekseen kertailemassa kontakteja ja keppejä ennen viikonlopun kisoja). "Aika aikaa kutakin" tupataan sanoa.

Ei kommentteja: