torstaina, toukokuuta 27, 2010

Agilitykuulumisia

Ihan ensiksi suuren suuret onnittelut Kaisalle ja Remulle ensimmäisestä sijoituksesta agilitykisoissa Tampereella. Yksi pitkä kaarre vei kepeillä väärään väliin, mutta muuten tosi hieno rata. Lisää voi lukea Remun blogista (löytyy oikealla olevasta valikosta). Eli tuloksena 5 vp ja sijoitus 2. :)

Flunssani takia meiltä on Raisan kanssa jäänyt niin viikonlopun kisat kuin alkuviikon treenitkin. Viime viikolla päästiin Niina-Liina Linnan oppiin ja sainkin paljon hyviä vinkkejä. Tiistaina jouduin luopumaan paikastamme ja kyllä harmitti. Onneksi ehdittiin saada nollat plakkariin etukäteen. Runsas viikko sitten kisattiin myös Kirkkonummella, mutta Raisalla oli vähän liikaa kierroksia: alussa pysyminen oli mahdotonta tai ainakin vaikeata, kontakteille ei viitti pysätyä ja rimoja tippui. Jätettiin leikki kesken kummallakin radalla, vaikka itse radat eivät olleet mitenkään mahdottoman vaikeata. Raisan vauhti yllättäen oli - niin siis minulle. Muuten juoksun jälkeen palannut vauhti on tietysti ihan positiivinen ilmiö. Laura kävi Raisaa hieromassakin ja selän lihakset olivat paremmalla mallilla kuin viimeksi. Alkaa siis näyttää hyvätlä, kunhan vaan pääsen itsekin tolpilleni. Onneksi ysit tekevät diplomityötä, niin työpäivät ovat olleet tavallista lyhyempiä ja sikäli siedettäviä tukkoisenakin.

Kävin siis tiistaina vain kouluttamassa, kun silloin saattoi sentään vaan istua aurinkoisessa säässä penkillä ja ohjeistaa. Raisan naperot ovat jo varsin päteviä: rimat on nostettu 40-45 cm korkeuteen, keppikujaa on kavennettu, kontaktit näyttävät varsin hyvälle ja tekninen osaaminenkin parantunut. Meno näyttää ihan agilityltä ja varsin vaikeatkin harjoitukset onnistuvat jo ongelmitta. 12 esteen radat eivät näytä olevan kummoinenkaan juttu enää. Ella on tauolla toisen juoksunsa takia. Saas nähdä tuleeko taas Lotte ja sen jälkeen Essi perässä. Pipsa vasta lopettelikin ensimmäistä juoksuaan.

Karkun näyttely lähestyy taas kovaa vauhtia ja koitetaan saada sinne taas tuttuun tapaan nyyttäripöytä pystyyn. Raisa ja Ella pitäisikin trimmata viikonlopun aikana. Ja Katikin pääsee 12.6 pitkästä aikaa näytelmään, tuttuun tapaan taas ihan ilmaiseksi ;)

Ei kommentteja: