sunnuntaina, toukokuuta 08, 2011

Taippari- ja metsästystreenit aurinkoisessa kevätsäässä :)

Eilen vietettiin pitkä päivä Espoossa nauttien keväauringosta ja mukavasta seurasta. Ihan ensimmäiseksi suuren suuri kiitos meitin "puuha-peteille" Paulille, Niinalle, Lauralle, Viiville, Jannille ja tiskaaja-Tiinalle! Sebastian kiittää saamistaan lakanoista, lampusta yms Remon perhettä ;) Toivottavasti saan Jannilta jossain vaiheessa kuvia, kun oma kamera vietti taas latuaikaa laukun pohjalla, kuten niin monesti ennenkin.
Odotellessa voi nauttia auringosta majalla
Päivä aloitettiin jakamalla porukka kahteen ryhmään. Osa lähti ensin laahausjäljelle Niina ja minun mukaani ja toinen porukka hakuharjoitukseen Paulin kanssa. Välissä ruokailtiin nakkikeitolla ja pannarilla. Ruokailun jälkeen F-pentueen naperot pääsivät  Laura- ja Viivi-vampyyrien käsiin, kun niistä otettiin verinäytteet Hannes Lohen geenitutkimusta varten. Iltapäivällä vaihdettiin ryhmät toistapäin Niinan ja Jannin vetäessä läpi loput jäljestykset.  Päivän lopuksi käytiin vielä uimareissulla Sorlammilla. Päivän mittaan nähtiin monia todella hienoja jäljestyksiä, täytynee järjestää seuraavaksi MEJÄ-treenit... Haussa oli kuulemma suuria eroja, mutta kukaan ei pelännyt ampumista ja eritoten Fannylla ja Remolla oli kuulemma tosi hieno haku :)

Oli kiva nähdä niin paljon nuoria kasvatteja samalla kertaa, kiitos että jaksoitte tulla! Toivottavasti kaikki osallistuvat myös taipumuskokeisiin kesällä/syksyllä!

Jangas Fir Tree "Remo" 8 kk
Mukana olivat: Nuppu (Jangas Dolce Vita), Pauli, Riikka, Silja ja Joonatan, Niina, Tiina ja Janni, omat koiramme Kati ja Raisa, minä, Stig ja Sebastian, Ella (Jangas Elli-Velli), Tiina ja Teemu, Dante (Jangas Even-Stevens) ja Viivi, Pipsa (Jangas Easy-Peasy) ja Mika, Fanny (Jangas Field Poppy), Janne, Päivi, Samuel ja Sara, Hertta (Jangas Forget-Me-Not) ja Riina, Ada (Jangas Flower-Power), Johanna, Jouni, Ida ja Kia, Kamu (Jangas Four-leaf Clover), Roosa, Marko ja Anna-Maria, Remo (Jangas Fir Tree), Kari, Marjatta ja Sakari sekä Piko (Jangas Field Fennel), Remu (McTwister's Red Remus) ja Jaana. Kiitos vielä kaikille mukavasta päivästä!

Tulevia taipumuskokeita ilmoittautumisohjeineen:
http://www.spanieliliitto.fi/tapahtumat/taipumuskokeet.htm 


Kokeet täyttyvät monesti nopeasti, joten kannattaa ilmoittautua pikapuoliin. Ja mieluiten niin, että ehtii vielä tarvittaessa ilmoittauttua syksyllä toiseen, jos ei jostain syystä eka kerralla menekään taippari läpi ;)


2.6. Laitila (Sakke, Wilma)
18.6 Kovjoki (Fanny)
13.7 Kouvola (Tara, Hertta)
23.7 Loppi (cockerspanielit etusijalla, pääsy voi olla hankalaa)
24.7 Kokemäki Springeripäivät (Piko, Remo, Aksu)
13.8 Oitti (Ella, Pipsa, Essi, Dante, Hani, Ada, Kamu, Kaspian)
13.8 Petäjävesi (Nelli)
20.8 Kouvola
24.8 Marttila
24.8 Heinola
27.8 Turun ymp
27.8 Renko
28.8 Kouvola
28.8 Espoo
10.9 Sastamala

Ei kommentteja: