lauantaina, huhtikuuta 21, 2012

Adalle EH näyttelystä

Ada eli Jangas Flower Power osallistui ensimmäiseen viralliseen näyttelyynsä Idan esittämän ja sai Leni Finnen arvostelemana EH:n Loviisan näyttelyssä. Ada oli kuulemma esiintynyt hienosti :) Tästä on hyvä jatkaa. Tässä vielä Adan arvostelu:

"Melko lyhytrunkoinen. Luusto voisi olla aavistuksen voimakkaampi. Lähes oikealinjainen pää. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvät korvat. Niukahko eturinta. Hieman pystyt lavat. Oikeanmallinen rintakehä. Melko jyrkkä lantio. Polvikulmaus voisi olla voimakkaampi. Kovin lyhyt taka-askel."
Lisää kuvia näyttelystä löytyy: http://walesit.kuvat.fi/kuvat/Loviisa%20210412/

Viikkoa aiemmin Fanny-sisko eli Jangas Field Poppy osallistui Vaasan näyttelyyn, mutta laiha ja keskenkasvuinen Fanny ei ollut yhtään tuomarina toimineen Soile Bisterin mieleen ja tuloksena oli T. Fannyn bretonia ja cavalieria muistuttava varsin söpö ja epäwalesimeinen pää ei ollut ihan sykähdyttänyt tuomaritätiä ;) Fanny kuitenkin esiintyi todella iloisesti ja sen kanssa oli kiva olla näyttelyssä, kun se on niin kiltti pieni. Sebastian puolestaan nautti konttaamisesta lattioilla ja kävi moikkaamassa monenlaisia näytteilleasettajia.

Jangas Field Poppy 19 kk
Viime viikko on perheessämme mennyt sairastellessa, kun Stigille nousi viime viikonloppuna 40 asteen kuume ja keskiviikkona paljastui, että kyse on ruususta kasvoissa. Muutama ilta/yö on mennyt päivystyksessä ja aamut tiputuksessa sairaalassa tai terveyskeskuksessa. Minun kontolleni on siis jäänyt kotirumban pyörittäminen tällä viikolla ja niin Sebastian pääsikin mukaan tiistain treeneihin naureskelemaan. Torstaina olimmekin Pihlan, Raisan, Adan, Hertan, Pikon, Viiman ja Kamun kesken treenailemassa agilitya hallilla. Tarmoa unohtamatta ;) Tarmo oli vieläpä aivan mainoa kiihdyttäessään joka kerta lopussa olleelle A-esteelle!

Sähköposteihinkin yritän vastaille viikonlopun aikana, jospa aikaa alkaisi jäädä muuhunkin kuin kodinhoitoon ;) Kamerassa ja sähköpostissa on mainioita kuvia G-pentueen kasvavista naperoistakin. 

1 kommentti:

Sinttu kirjoitti...

Tarmokin oli muuten mukana treenaamassa ;-) Toivottavasti sairastaminen helpottaa!