torstaina, kesäkuuta 14, 2012

Jangas B-pentueelle 9-vuotisonnittelut!


Tänään Katin ja Harryn pienet palleroiset, ensimmäiset kasvattini, eli Jangas B-pentue täyttää yhdeksän vuotta! Suuret synttärionnittelut Epulle, Yangalle, Millalle ja Täplälle!
Katin kolmiviikkoiset ahmatit tissittelemässä
 
Täplä eli Jangas Behaving Badly asuu Turussa Nummelinien perheessä tyttärensä Mantelin (Jangas Dimples) kanssa. Täplä on seitsemän vauhdikkaan walesin emä, 17 walesin mummo ja 6 pisamanaaman isomummo. Täplä sai aikanaan kaksi SERTiä näyttelyistä, kisasi Amandan kanssa agilitystä saaden LUVA-tuloksia 2-luokasta ja suoritti taipumuskokeen. Josko Täplästä tulisi vielä veteraaniluokassa muotovalio, kunhan karva kasvaisi kesäturkista ;) Täplä on ollut tähän asti muuten perusterve, mutta keväältä siltä poistettiin pahanlaatuinen nisäkasvain. 
Täplä viime talvena
 
Eppu eli Jangas Blame the Dog elelee Espoossa Krögerin perheessä walesinspringeri Masin, australiankelpie Rumon ja belgianpaimenkoira Panin kanssa. Eppu saavuttikin aikanaan menestystä agilityssä pääsemällä 3-luokkaan, TOKOili muutaman alokasluokan 1-tuloksen (mm. Springereiden agilitytulokkaaksi asti), suoritti taipumuskokeen ja palkittiin näyttelyissä vara-SERTillä. Epulla on ollut jäykkyyttä ja muuta pientä kremppaa viime vuosina. Se on olemukseltaan ihan isänsä kaltainen jäyhä jököttäjä.
Eppu agiliitää nuorena poikana

Milla eli Jangas Beauty Or Beast elelee Oulussa Annan seurana, mutta saattaa vaihtaa kotia muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.  Milla on kiva, joskin itsepäinen neitokainen, joka on palkittu ERIllä näyttelyissä, suorittanut taipumuskokeen ja palkittu agilityn möllikisoissa. Lisäksi neitokaista on käytetty metsästyskoirana. Milla on ollut ikänsä perusterve ja vauhdikas koiruus. 

Milla-pentu
Milla noutaa kyyhkyä

Yanga eli Jangas Bending the Rules elelee Ahvennamaalla elostaan nauttien. Yanga on yksi kuuliaisimpia ja herttaisimpia walesilaisia, joita olen nähnyt. Se seuraa isäntäänsä (tai emäntäänsä tämän luona ollessaan) joka paikkaan ja asettuu nukkumaan Kaj:n jalkoihin tämän istuutuessa.  Yanga on tehnyt hyvän päivätyön isännän apuna kanalintujahdissa.
Yanga talvella 2009

Erittäin lämpimät synttärionnittelut koko porukalle!!

Ei kommentteja: