keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2012

Kanun kuvia

Sunnuntaina SM-kisojen yhteydessä näimme Kanua Jangas Guaranteed For Speed ja Kanun emäntää Annia pitkästä aikaa. Tässä muutama kuva somasta, mutta vielä kovin pienestä ja kapeasta nuoprukaisesta :)

Jangas Guaranteed For Speed

Kanu 20 kk
Eilen osallistuimme Raisan kanssa Tehiksen hakutestiin, josko taas parin vuoden tauon jälkeen ottaisimme agilityn suhteen tehospurtin Tehiksen myötä (olettaen, että meidät sinne valitaan). Tehis on siis HSKH:n tehotreeniryhmä. Tämän vuoden tavoitteena onkin agilityvalion arvo, kun nyt saamme alkaa kisata viimeisestä agility-SERTistä vuoden tultua täyteen (11.6) ensimmäisen SERTin saamisesta. 

Eilen treenasimme myös kasvattien kanssa. Huomasin vaativani Roosalta ja Kamulta sekä Riinalta ja Hertalta koko ajan enemmän, möllit saivat tehdä jo pitkiä pätkiä SM-kisaradalta (oikeastaan jätettiin vain pätkä kepeiltä renkaalle tekemättä radanomaisesti). Nuoret koirat ohjaajineen alkavat olla jo kisavalmiita, kunhan kepit ja kontaktit saadaan kisakuntoon. Sisarukset Ada ja Pikokin ovat edistyneet kesän aikana huimin askelin. Pipsa ja Essi ohjaajineen pystyivät tekemään koko 3-luokan radan, ei huonosti lainkaan. Täytyisi saada Pipsasta taas videopätkää radalta, sillä kun alkaa olla enemmän vauhtia kuin äidillään!

Ei kommentteja: