sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

Raisan kanssa agilityn SM-kisoissa

Tänään järjestettiin agilityn SM-kisat Jyväskylän seudulla. Osallistuimme Raisan Maxi-3 luokkaan ja kisoissa nähtiin kaksi muutakin punavalkoista pisamanaamaa kisaradoilla. 

   Raisan kanssa valmistautuminen kisoihin jäi ihan retuperälle, koska olen ollut flunssainen koko kuluneen kuukauden ja Raisulla oli juoksu toukokuun alussa. Kentällä on siis päästy käymään vain muutamia kertoja, kun olisi pitänyt tehdä kunnon loppurutistus... Tuomarina makseilla oli Jari Tienhaara, ihan  uusi tuttavuus tuomarina. Tosin muistan hänet vuosien takaa Oulun kisojen järjestäjän ominaisuudessa. Olin ilmoittanut Katin kisaamaan Ouluun ja ihmettelin kun papereita ei kuulunut. Matkalla Ouluun soittelin järjestäjille, että eivätkö paperit ehtineet keskiviikkona perille, vai miten lie? Ilmopaperit olivat hukkuneet postilaitoksen uumeniin, mutta kiitos mukavien järjestäjien saimme kisata, olihan kisamaksu kuitenkin suoritettu ajoissa :)

  Tällä kertaa hyppyrata tuntui alkuun kinkkiseltä, etenkin alku oli ihan uudenlainen ratkaisu, jonka teimme pidemmän ja varmemman kautta. Kisatessa tuntui kuitenkin hyvältä, juokseminen ei ollutkaan tuskaa, vaikkemme olleetkaan ihan parhaassa vireessä. Toiseksi viimeinen rima putosi, kun karjuin jo Riesaa putkeen ja varmaan riman päälle putoaminen hidasti hieman vauhtiakin. Tuloksena 6,19 vp ja sijoitus 68., joka oli ihan mukiinmenevä tulos, vaikkei sillä tietty finaaliradalle ollutkaan asia. Nollatuloksia tuli 30, kisaajia oli 169.


Tessa (Mawredd Tes) ja Matti ovat aikanaan treenanneet ryhmässäni ja nyt he pääsivät finaaliin tuloksellaan 0,04 vp. Kolmas walesi oli Roope (Boniton Orfeus) Essi Järvelän kanssa ja heille puhdas rata, mutta niin runsasti yliaikaa ja Roope jäi Raisan jälkeen tuloksissa. Tamperetta kohti lähdettiin jo hyppyradan jälkeen ja säästyttiin sateelta. Finaaliradat jäivät valitettavasti näkemättä, mutta online-tulokset kertovat, että Matti ja Tessa ovat päässeet hienosti sijalle 16. medeissä! Upeata!!! He olivat tehneet agilityradalta puhtaan nollan :D

Eli valmistautumiseen nähden oikein onnistuneet kisat, nollaankin olisi ollut kaikki mahdollisuudet. Videon laitan, kun kerkiän. Kisoissa kävivät turisteina myös Viivi ja Dante (Jangas Even-Stevens) sekä Anni ja Kanu (Jangas Guaranteed For Speed). Laittelen Kanustakin kuvia kunhan kerkiän ensi viikolla.

Ei kommentteja: