keskiviikkona, elokuuta 15, 2012

Kuvia Turun tyttötriosta

Sain taas kivana yllätyksen Nummelin Amandan ottamia ihania kuvia heidän kolmikostaan eli 9-vuotiasta sisaruksista Jangas Behaving Badly "Täplä" ja Jangas Beauty Or Beast "Milla" sekä ensimmäiseksi mainitun pian 6-vuotiaasta tyttärestä Jangas Dimples "Mantelista". 


Manteli, Täplä ja Milla

9-vuotiaat sisarukset Milla ja Täplä

Täplän vetoava katse
Sekä Täplä että Milla ovat selvästi tulleet isäänsä vinkulelujen suhteen. Harry rakastaa vinkuvaa possua ylen kaiken ja löydettyämme possun treenileluksi alkoi sekä TOKo että agility sujua kuin tanssi ;) Nyt sisarukset järjestävät yhteistuumin vinkulelukonsertteja vingut saadessaan. manteli kuulemma vaan kummastelee mummojen meininkiä vieressä. 


Milla ylpeänä vinkulelu suussa

Täplä-sisko tyytyväisenä
Tässä vielä videoaineistoa tyttöjen touhuista:



Taas Sebastianin päiväkodin alettua iski poikaan flunssa ja niin olemme saaneet valvoa koko edellisen yön. Tänä iltana kuumekin nousi korkeaksi. Niin jäi valitettavasti Raisan fyssarikertakin käymättä. Seuraavaa aikaa saadaan varmaan odottaa taas kuukauden verran... 

Alkuviikolla olemme treenanneet ahkerasti Raisan kanssa, lisäksi agilitytreeneissä olivat vauhtinaperot Pihla ja Viima, ihan uuden juoksuvaihteen löytänyt Ada, putkia edelleen rakastava Piko, kokonaista mölli-rataa tehnyt Kamu ja jo pätevät ja osaavat Ella, Pipsa ja Tarmo, jotka ovat menossa pikapuoliin kisaamaankin. 

Ei kommentteja: