sunnuntaina, lokakuuta 06, 2013

Essille PN1, VSP, SERT ja Suomen muotovalion arvo!!

Essi eli Jangas Enttententten pääsi tänään kanssani Tuulosen näyttelyyn, jonne oli ilmoitettu peräti 21 walesilaista virolaisen Marko Lepasaaren arvosteltavaksi. Olin ilmoittanut neidin näyttelyyn viimeisen SERTin toivossa, mutta Essi on pudottanut viimeisen kuukauden aikana totaalisesti karvansa eivätkä toiveet olleet korkealla. Onneksi Pirkko lupautui tulemaan kyydillä mukaan ja automatka näyttelyyn kului oikein rattoisasti :) 

 Essin osalta esiintyminen oli tyypillistä neitiä: välillä kauniisti, välillä temppuillen, kun ei oikein huvittaisi seisoa. Onneksi neiti kuitenkin esiintyi tarpeeksi hyvin saadakseen ERIn, voittakseen viiden koiran käyttöluokan ja saaden luokan ainoan SA:n. Paras narttu luokassa sijoitus oli hienosti PN1 ja sitä myöten saimme viimeisen muotovalionarvoon tarvittavan SERTin!! Lopulta neidistä tuli VSP häviten vain moninkertaiselle valiolle Llawen Tuff ENuffille. Näin on vuoden näyttelytavoitteet saavutettu ja ensi vuonna osallistutaan todennäköisesti vain ulkomaille ja/tai Karkun näyttelyyn. Essi on kolmas valiokasvattini äitinsä Raisan ja enonsa Remun jalanjäljillä.

ROP Ch Llawen Tuff ENuff tuomari Marko Lepasaar ja VSP Ch Jangas Enttententten

Tässä vielä neidin arvostelu:
"4 years old. Correct size &  proportions. Nice soft expression. Correct bite. Enough long neck. Level topline. Bit straight in front. Correct hindangulation. Moves a little bit close behind. Enough temperament."

Jangas Enttententten aka Essi blev i dag BT-1, BIM och fick sista CERT samt blev utställingschampion i Tuulos utställning under Marko Lepasaar, Estland.

Hertta eli Jangas Forget-Me-Not aloitti juoksunsa eilen ja on tarkoitus astuttaa viikolla 42. Lisätietoja pentusuunnitelmista voi lukea seuraavasta linkistä:
http://jangas-kennel.blogspot.fi/2013/09/pentusuunnitelmia.html

1 kommentti:

Koplasoturit kirjoitti...

Jee hyvä Essi! Tosin ei tuo valionarvo mikään ihmekään ole, kun niin nätti narttu kyseessä (: