sunnuntaina, joulukuuta 15, 2013

Hertan tiineyspäiväkirjaa

Hertta eli Jangas Forget-Me-Not saapui tänne luoksemme viikko sitten ja on sopeutunut varsin ongelmattomasti joukkoomme. Ruoka maistuu 2-3 päivässä loistavasti ja lenkeilläkin neiti jaksaa niin kauan kuin lenkittäjäkin. Keskellä viikkoa oli kyllä sellaiset pääkallokelit, että jouduimme pitämään ulkoilun minimissä, kun kukaan ei meinannut pysyä pystyssä... 
Soma pariskunta: Hertta ja Charlie (Mawredd Chwrae Teg) lokakuun pimeydessä

Lämpöjä olen alkanut mitata eilen illalla ja ovat olleet 37,9 ja 37,7 astetta eli vielä ei ole mitään tapahtumassa, tosin nyt onkin kulunut vasta 61 vuorokautta astutuksesta eli tuskin ihan heti vielä tapahtuukaan. Emänsä ja mummunsa synnyttivät 66.-67. vuorokauden tienoilla ;) Masu on todella pinkeä, joten veikkaukseni pentumäärästä on taas noin seitsemän. Katsotaan, miten veikkaus pitää paikkansa. Tässä vielä kuvapäivitystä Tyyris Tylleröstä: 

48 vuorokautta astutuksesta (Riinan ottama kuva)

Hertta 9. tiineysviikolla

Masu alkaa jo olla aika iso
Tänään aamupäivällä 61. vuorokausi astutuksesta

Toiset ovat täällä hieman tasa-arvoisempia kuin eräät (meillä koirat eivät saa olla sohvalla)
Muuten viikon saldo on ollut Raisan TOKO-treenit torstaina (aloitetaas ohjattu nouto taas alkeista), tiistaina migreenikohtaus pitkästä aikaa (se siitä kouluttamisesta), missattu messari, koska en vaan jaksanut lähteä, kun eilen vietettiin Sebastianin kolmevuotispäiviä ja jonkin verran ulkoilua.

Ei kommentteja: