torstaina, joulukuuta 26, 2013

Joulun taikaa viikon ikäisten kanssa

Sisko ja sen veli viikon iässä
Meillä kolmikko kasvaa hurjaa vauhtia. Ne ovat jo kaksinkertaistaneet syntymäpainonsa ja enemmänkin, koska punnitsin pennut ensimmäistä kertaa vasta vuorokauden ikäisinä. Sisu (1 vrk 342 g, nyt 761 g) ja narttupentu Laila (1 vrk 253 g, nyt 594 g) olivat jo eilen kaksinkertaistaneet painonsa ja Triplakin (1 vrk 294 g, nyt 650 g) tänään. Yleensähän pennut tuplaavat syntymäpainonsa noin 8-10 vuorokauden iässä. Tuntuu, että pennut todellakin kasvavat silmissä ja päivässä tulee noin 80 grammaa lisää! Mahat ovat niin pulleat, että saapas nähdä, kuinka naperot pääsevät aikanaan jaloilleen ;) Muutenhan pentujen elämä onkin tässä vaiheessa vain nukkumista ja syömistä.
Tripla
paksukainen

Triplan kasvot
Sisu - toinen pallero

Sisun pää

Pullea tyttönen
 

Laila-neidin pää


 Joulun valmistelun suhteen tunnen itseni käsittämättömän laiskaksi ja joulukortitkin jäivät lähettämättä - syytettäköön osaltaan tätä puolikuntoista oloa ja pentujen rankkaa alkua. Suuri kiitos kaikista ihanista joulutervehdyksistä, ne otettiin erittäin iloisena vastaan :) Tässä vielä muutamia ihania koiramaisia joulukortteja: 

Ihanan tunnelmallinen kortti Mantelin (Jangas Dimples) perheeltä

Joulua vietimme totuttuun tapaan Tampereella. Kiitos Tuulian, joka kävi ulkoiluttamassa ja ruokkimassa pentuja hoitavaa Herttaa, pääsimme matkaan päiväseltään. Sebastiankin pääsi joulupukin syliin istumaan ja Raisa sekä Essi pääsivät mukaamme joulun viettoon.


Ei kommentteja: