perjantaina, helmikuuta 14, 2014

Onnea matkaan Sisu ja Zelda!

Sisu ja Zelda makoilemassa

Tänään ystävänpäivän kunniaksi pentuaitaus hiljeni, kun Sisu ja Zelda muuttivat omiin koteihinsa. Samaan aikaan olo on yhtä lailla helpottunut ja haikea. Pentujen kanssa elämä on hauskaa, mutta yhtä lailla myös vaativaa. Etenkin 8-viikkoisten riiviöiden kanssa tulee jo ulkoilla reippaasti ja järjestää niille aktiviteettia tai muuten ne ulvovat pentuaitauksessa, koska elämä on niiiin tylsää. 

  Sisu eli Jangas In Full Swing muutti Helsinkiin Tainan ja Jemin luokse ja pojasta on tarkoitus kasvaa metsästyskoira isännän avuksi.

Jangas In Full Swing
Sisu 8-viikkoisena
Söpöliini Riinan sylissä

Sisussa on jotain joka muistuttaa Kamu-enosta
Myös Zelda eli pentueen ainoa narttu Jangas In Blossom muutti Helsingin puolella Janin ja Jannen lemmikiksi ja harrastuskoiraksi sijoitukseen.
Jangas In Blossom

Zelda 8 viikon iässä
Zelda vakavana
   Pentujen emä Hertta puolestaan lähti eilen Riinan ja Juhan matkaan omaan kotiin. Meillä on siis suorastaan aavemaisen hiljaista, kun kotona on vain kaksi aikuista koiraa ja varsin vauhdikas kaksijalkainen papupata. 
Tältä näytti tämän vuoden pentupaketti
    Onnea matkaan pentulaisille ja kiitos Hertalle suloisista ja vauhdikkaista pikkuwaleseista!

Huomenna meinataan olla reippaita ja siivota pentuaitaus. Huomenna näen toivottavasti myös monia kasvatteja näyttely-, agility- ja TOKO-treenien merkeissä.

Ei kommentteja: