torstaina, helmikuuta 20, 2014

Vipinää kintuissa

Eilen I-pentueen konkkaronkka uusine omistajineen poikkesi meillä leikkitreffeillä ja kyllä olikin pennuilla vipinää kintuissa!

Sitä ennen muutama päivitys vanhemmista pentuieista:

Jangas Gotta Go eli Tuffsen lonkkakuvattiin kuukausi sitten ja lonkkakuvat tulivat Kennelliitosta hienosti A/A eli parhaana mahdollisena :) Tuffsen on nyt kolmas kuvattu ja A-lonkkainen pentueessaan. Toivottavasti kolme muutakin veljestä ehtii lonkkakuviin ja silmätarkkiin tämän vuoden aikana.

Sain Ruotsista hauskan kuvan Mimmistä Jangas Hopsansaa, joka oli päässyt verijäljelle ja suorittanut sen hienosti! Tässä vielä runsaan vuoden ikäinen Mimmi:
Jangas Hopsansaa "Mimmi" sorkka suussaan
 9-viikon kunniaksi I-pentueen naperot pääsivät kaikki kolme pentutapaamiseen ja tullessa Hessu oli päässyt eka kertaa bussiinkin maailman menoon tottumaan. Ovat ilmeisen reippaita pentuja, nopasti oppivia ja kontaktin hakuisia. Hessu osaa olla (etenkin iltaisin) aikamoinen ärripurri, mutta onneksi se on järkevässä kodissa. Sisun mielestä yksinolo on tylsää ja sitä saakin edelleen harjoitella. Poika piti täälläkin muutamaan kertaan aikamoisia konsertteja, joten yksinoloa kannattaa harjoitella ihan alkeista asti. Pojat löysivät heti toisensa ja vauhtia riitti. Zeldakin leikki välillä, mutta tuntui jo jäävän isoveljien varjoon leikissä ja neiti touhusteli myös paljon itsekseen. Välissä otettiin tietty kontakti- ja rentoutumisharjoituksia, jotka onnistuivat hienosti, vaikka sisarukset olivatkin vieressä. Tätä laumaa ei voi katsella vakavana ;) Kuviakin saanen joskus kamerasta blogiin, tosin suurin osa oli taas epäonnistuneita, kun pennuilla oli enemmän vauhtia kuin minulla... Kiitos teille kaikille, että jaksoitte tulla käymään! Seuraavan kerran sitten hallitreeneissä 15.3, kun pennuilla on jo rokotuksetkin hoidettu. 

Zeldan seikkailut
 
Sisu pesulla (kaaduttuaan leikin tuoksinassa omaan kakkaan pihalla)

Hessun hieno katsekontakti
Tullaan!
Bastin kanssa painimassa

Mitä sä teet? Kysyy Zelda.
Flamingon noutajat


Ei kommentteja: