maanantaina, helmikuuta 03, 2014

Mailmalle tahdon, seikkailemaan lähden

Ensin hieman uutisia viikonlopun kisoista: Eve ja Pihla eli Jangas Gale Wind olivat taas liitäneet agilityssa hienosti ison medi-1 luokan voittotulokseen, valitettavasti vain 5-tuloksella isossa luokassa, kun yhdeltä aidalta oli tullut kielto eli esteen ohitus. Toisella radalla oli ajaudutta harhateille. Nämä hyvät vitoset kyllä lupaavat, että nollatkin pian tulevat myös agiradoilta! 

   Olen saanut myös ihania kuvia vanhemmista kasvateista eli Hemulista ja Sandystä, joita koitan saada viikon aikana lisättyä. Lonkkakuviin on ainakin neljä kasvattia tulossa, toivottavasti vielä Lennikin pääsee, niin saisi hoidettua suurimman osa kerralla.

Jangas Huller om Buller
eli "Sandy"

   Meidän viikonloppu kului pentujen parissa, ulkoillessa pihalla ja sunnuntaina saimmekin taas vieraita ja iltasella pennut pääsimme ensimmäistä kertaa ihan oikealle seikkailulle. Eivät olleet moksiskaan kuljetusboksista tai autossa matkaamisesta,  Jannen ja Janin luo vauhtia riitti kovasti alusta asti ja Tepi-kissa tietysti kovasti kiinnosti. Kyllä meillä olikin hauska ilta! Kiitos vain kutsusta :) Ei ole ihan helppoa ottaa kylään kolmea pientä riiviötä, jotka pissaavat (ja kakkaavat) vielä joka paikkaan ja repivät kaikkea mahdollista. Zelda (eli Jangas In Blossom) muuttaakin runsaan viikon päästä Tepiä ihmettelemään uuteen kotiinsa. Pennuista on viime viikkoina kuoriutunut varsin persoonallisia ja hauskoja tyyppejä, joilla riittää vauhtia. Ne tuntuvat olevan hyvin luontaisia kantamaan, vaikka tyttö on siinä hommassa ihan yliveto: se kantaa jopa isoa metallista koiranruokakippoa tahdoinvoimalla. Pojat ovat edelleen varsinaisia palleroita, mutta Zelda erottuu joukosta huomattavasti pienempänä ja sirpakampana. Ovat ne vaan mainioita tyyppejä, jotka tuntuvat suhatutuvan kaikkeen hyvin reippaasti. Ensi perjantaina päästäänkin pentutestiin ja on kiva nähdä, kuinka hyvin omat arvioni pitävät paikkansa ja kuinka rohkeita ne ovat yksikseen vieraassa paikassa.

Ei kommentteja: