keskiviikkona, toukokuuta 14, 2014

Pikon kisadebyytti

Piko eli Jangas Field Fennel ja emäntänsä Jaana Jaakkola uskaltautuivat Äetsässä ensimmäisiin agilitykisoihinsa Johanna Wütrichin agilityradoille. Toiselta radalta tuli jo ensimmäinen tulos: 10 vp ja yliaikaa, kun sosiaalinen poika olisi halunnut käydä katsomassa yleisöä. Rataa oli kuitenkin jatkettu asiallisesti ja tulos ekoista kisoista on todella hieno saavutus!!

   Täytynee kirjoittaa muutama sana Pikon pennuistakin, kun tytär Donzara Illusion oli kuvattu isänsä tavoin A-lonkkaiseksi ja sen sisar Donzara Isla Daisy, joka palkittiin ekassa näyttelyssään SERTillä, oli Vaasan KV näyttelyssä PN-4 saaden vara-SERTin. Aikas hienot tytöt Pikolla!

  Lauantaina poikkesimme Pikon siskontytön Zeldan ja Janin kanssa agilitykentällä ja kylläpä oli pikkulikalla vauhtia ja hyvä keskittymiskyky ja isäntäkin tuntuu olevan nopeaoppinen! Aivan mainio pikkuhurrikaani tuo Zelda :) Mummunsa Nuppu on puolestaan päässyt alkeita harjoittelemaan nuoren emäntänsä Siljan kanssa ja hyvin heilläkin menee, joskaan 8-vuotias mummu ei ymmärrettävästi enää jaksa toisella samaa harjoitusta kovin montaa kertaa. Agilityryhmieni kehitys on ollut huimaa seurattavaa: vuoden takaisesta ollaan taas tultu aimo askel eteenpäin, etenkin noiden viime vuonna kisavalmiiden kanssa.

   Essin ja Raisan juoksut alkavat olla ohi, mutta kyllä meillä aikamoinen show olikin tällä kerralla. Raisalla oli jossain vaiheessa niska ja selkä kipeänä eikä silloin kukaan saanut hypätä tassullaankaan rouvan selkään. Nyt ilmeisesti on Raisukin taas aikas hyvässä kunnossa, vaikka kevään osteopaattiaika on edelleen tilaamatta, koska äiti ja tytär astuivat toisiaan vuoron perään viikon verran. Ei pitäisi siis koskaan sanoa: "Ei meillä vaan..."

Ei kommentteja: