torstaina, toukokuuta 29, 2014

Essi nousi agilityn kolmosluokkaan!

Essi eli Jangas Enttententten osallistui tänään viimeistä kertaa agilityn Maxi-2 luokkaan. Kisasimme tänään Essin kanssa HSKH:n kisoissa Anne Viitasen agilityradalla ja nyt saimme sen odotetun viimeisen luokkanousuun vaadittavan nollatuloksen ja sen myötä agility-SERTin eli luvan kisata jatkossa Maxi-3 luokassa. Lisäksi sijoituimme 19 koirakon joukosta 3. palkintopallille. 

   Essi oli ilmoitettu vielä kakkosluokkaan sunnuntaille Nokialle, saas nähdä jaksetaanko lähteä sinne kolmosluokkaan vai luovutaanko leikistä tässä vaiheessa. Essi astutettiin 3,5 viikkoa sitten. Tällä hetkellä olen varovaisen optimistisen Essin mahdollisen tiineyden suhteen: nisät ovat hieman turvoksissa ja punertavat ja ehkä se on hieman levinnytkin rintakehästä  (jos ei ole vain tällainen emännän tyylinen hyvä ruoka jne ilmiö). Muutaman viikon päästä tiineys pitäisi alkaa jo näkyä ihan selkeästi, mikäli kyseessä on normaalikokoinen pentue.

  Kisoista ajelinkin suoraan kotiin heittämään Essin ja vaihtamaan housut, sieltä Jakomäkeen Zeldaa hakemaan ja Zeldan kanssa jatkoimme tuomarinkartanoon... Zeldan esiintymisestä voi lukea seuraavassa viestissä. Neljä ja puoli tuntia meni hienoja tuloksi hankkiessa kahdelta eri kentältä ;)

Ei kommentteja: