keskiviikkona, kesäkuuta 04, 2014

Pihlalle ja Evelle toinen LUVA-tulos 2-luokasta!

Pihla eli Jangas Gale Wind ja Eve Moilanen olivat eilen Purinalla HAU:n iltakisoissa ja saivat Esa Muotkan tuomaroimalta agilityradalta 0 vp ja sijoittuivat 2./14. Anne Saviojan tuomaroimalta hyppäriltä oli tullut hylätty. Tämä oli jo koirakon toinen LUVA-tulos Medi-2 luokasta eikä kisojakaan ole vielä kovin montaa takana. Kolmannen luva-nollan jälkeen he saavatkin jo siirtyä kolmosluokkaan. Onneksi olkoon taas kerran hienosta tuloksesta!!

   Kasvateistani moni on kisannut menestyksekkäästi agilityssä:
Raisa eli Jangas Duck Soup on rodun ainoa Agilityvalio Suomessa. 
Maxi-3 luokkaan ovat nousseet Raisan lisäksi Jangas Blame The Dog, Jangas Cola For Elvis, Jangas Even-Stevens, Jangas Easy Peasy ja Jangas Enttententten. 
Maxi-2 luokassa ovat kisanneet edellisten lisäksi Jangas Behaving Badly (2x Luva) ja Jangas Direct Action.  
Medi-2 luokassa kisaavat Jangas Gale Wind (2x Luva) ja Jangas Elli-Velli.
Maxi-1 luokassa nollan/nollia ovat saaneet myös Jangas Dirty Harry (2 kpl), Jangas Da Vinci Code (1 kpl) ja Jangas Elin Kelin Klot (1 kpl). 
Ykkösluokan kisoissa on palkittu myös Jangas Dirty Dancing ja Jangas Field Fennel, kisoihin ovat osallistuneet myös Jangas Ees-Taas ja Jangas Cubic Butterfly. 

Nopeasti laskettuna melkein 40 % kasvateistani on kisannut agilityssa... Lähes puolet on treenannut agilityä, kun edellä mainittujen lisäksi myös Milla, Sakke, Kamu, Ronja ja Heta harrastavat tai ovat harrastaneet lajia. Suurin osa näistä on vielä omistajiensa ensimmäisiä agilitykoiria.

1 kommentti:

Kayisi kirjoitti...

Onnea koirakolle ja kasvattajalle! Mainostetaan rodun monikäyttöisyyttä jatkossakin agilitykentillä :)