sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2014

Onnea 11-vuotiaille B-vanhuksille :)

Meinasin kirjoittaa onnittelut B-pennuille, mutta ei kai 11 vuoden ikään ehtineitä voi enää pennuiksi kutsua. Valitettavasti yksi on joukosta poissa, kun Täplä eli Jangas Behaving Badly menehtyi kasvainten takia viime syksynä 10 vuoden iässä. Paljon onnea eilisen syntymäpäivän johdosta Eppu, Milla ja Yanga! 

   B-pentue on ensimmäinen kasvattamani pentue vuonna 2003. Olin odottanut A-pentuetta moneen kertaa: alunperin toiveissa olivat kultaisennoutajan pennut ja sitten Kati jäi tyhjäksi kahdesti.  Teemakin oli valmiina ja niistä oli tulossa mielikuvituspentue: Ahmed Ahne, Anna Karenina, Anne på Grönkulla/ Anne of Green Gables, Austin Powers, Ashley Wilkes ja tiedättehän sitä rataa... Nämä A-pennut kuitenkin jäivät aina mielikuvitukseksi. Kun Harrystä tuli seuraavan pentueen isä, olin jo aiemmin todennut, että se on aivan kuin miehet sarjassa "Men behaving badly" ja niin pentueesta tuli nimiteemaltaan huonosti käyttäytyvä porukka. Täplä eli Behaving Badly jäi sijoitukseen ja löytyy kaikkien pentueiden takaa D:stä eteenpäin. 

   Viime vuoden aikana B-pentueen vanhemmat Kati ja Harry menehtyivät aika peräkkäin 14 vuoden iässä, joten toivottavasti näistäkin usealla olisi vielä muutama hyvä vuosi jäljellä elinaikaa. Kiitos kaikille omistajaperheille pisamanaamojen loistavasti hoidosta :)

   Tässä vielä muutama  kuva aikuisesta herrasväestä. Kiitos omistajille ihanista kuvista!
Milla ja Täplä vielä yhdessä kesällä 2012


 
Somasti harmaantunut Milla (Jangas Beauty Or Beast) vuosi sitten
Yanga on monessa mukana
Jangas Bending The Rules "Yanga"
Kaj ja Yanga
Eppu eli Jangas Blame The Dog 4-vuotiaana agilityssä

Ei kommentteja: