sunnuntaina, kesäkuuta 08, 2014

Zelda KP ja PN2-pentu Karkussa

Eilen oli taas perinteinen Karkun erikoisnäyttely. Tällä kertaa toukokuu oli niin hektinen, etten muistanut tai saanut aikaiseksi houkutella juurikaan kasvatteja mukaan, mutta viime tingassa sentään ilmoitin tytöt mukaan. Essi vaikuttaisi olevan tiineenä eli sillä on nisät kasvaneet, rintakehä levinnyt ja maha alkanut pullottaa eli uskoisin sen olevan tiineenä ja siitä syystä se ei saanut sääntöjen mukaan osallistua, vaikka olinkin sen ilmoittanut mukaan.

   Zelda oli tällä kertaa päivän ainoa menestyjä. Neiti esiintyi hienosti (hienosti ovat omistajat treenanneet neidin kanssa tällä viikolla!), vaikka saimme pahimman sadekuuron niskaamme juuri kehässä ollessa, tuomari kehui sen olevan "gorgeus" ja nauroi, että onko neiti myytävänä... Se siis voitti luokkansa (jos toki olikin ainoa osallistuja), sai kunniapalkinnon, mutta hävisi luonnollisesti kolmisen kuukautta vanhemmalla ja huomattavasti kehittyneemmälle narttupennulle, josta tulikin sitten ROP-pentu.
Eli Jangas In Blossom PEK 1. KP PN2-pentu ja se sai seuraavanlaisen arvostelun:
Jangas In Blossom 5 kk PEK1. KP PN2-pentu

 "Excellent outline. Super feminine head. Nice eye and colour. Excellent neck and shoulders. Correct bone and feet. Good ribs. Short coupled. Excellent moderate angulation behind. Correct coat. Very sound mover."

Jangas Huller om Buller

Jangas Hissun Kissun 19 kk

Vanhemmat pikkuserkut Ronja Jangas Hissun Kissun ja Sandy Jangas Huller om Buller eivät loistaneet kehässä ja palkittiin kummatkin H:lla. Ne ovat kovin kesken vielä ja etuosissa olisi parantamisen varaa, mutta olisin rehellisyyden nimessä jättänyt neidit pois näyttelystä, jos olisin arvannut nuo tulokset ;) Ne ovat kuitenkin mielestäni ihan lupaavat tytöt ja Ronja on aiemmin palkittu lähes aina ERIllä tai KP:lla ja jopa SA:lla... Elämä on ;)

Ei kommentteja: