sunnuntaina, toukokuuta 17, 2015

Paavo ROP-veteraani Varkaudessa!

Paavo eli Jangas Dirty Harry kävi pitkästä aikaa pyörähtämässä kehässä ja osallistui ensimmäistä kertaa veteraaniluokkaan. Tuloskin oli Varkauden näyttelyssä Matti Tuomisen arvostellessa varsin hieno: eri1 ja ROP-veteraani. Aamu-uinti oli kuulemma pöttöttänyt karvan entisestään ja turkin takia jäi SA saamatta... Hienosti kuitenkin! Ei kun vaan tukka kunnossa seuraavaan koitokseen ;)

Reetta oli päivitellyt kuulumiset ja arvostelun blogiinsa (linkki oikealla olevassa valikossa ja kommentti-osiossa), joten laitetaan hieno arvostelu tännekin: 
 

8,5v. Erinomaista tyyppiä oleva kaunislinjainen uros, jolla hyvä luusto. Kaunis pää & ilme. Oikea ylälinja. Vahva luusto ja hyvä runko. Miellyttävä kehäkäytös. Turkki ei parhaimmillaan. Liikkuu hyvin. Esitetään hyvin.

1 kommentti:

Koplasoturit kirjoitti...

Arvostelun laitoinkin jo omaan blogiimme. Kyllä kelpaa lukea, vaikka pikku huomautus turkista taas tuli :) Ensi kuussa sitten Lapinlahdelle näyttäytymään, joskos saatais turkki kasaan sitä ennen (ja sen jälkeen lähteekin turkki kesäkuntoon)