sunnuntaina, kesäkuuta 07, 2015

Taipparitreeneissä

Tänään vietettiin kiva päivä Sipoossa treenatessa hakua, jälkeä ja uimista. Suuri kiitos Paulille, Niinalle ja Harrille päivän onnistumisesta! Sääkin meitä suosi ja saimme nauttia aurinkoisesti ja tuulisesta (lue itikattomasta) ilmasta.
Odottelua ruokatauon aikana: Zelda, Eppu ja Sisu

  Mukana olivat I-pentueen Sisu ja Zelda sekä H-pentueen Eppu. Sisun ehdoton bravuuri oli vesinouto, joka sujui todella hienosti ja pitkältä matkalta aina käteen saakka. Eikä Eppu jäänyt paljon pekkaa pahemmaksi. Eppu ja Sisu olivat kummatkin vauhdikkaita ja tehokkaita etsimään jäljen päästä (päättömän) fasaanin, sen kaverin pää meinaan putosi Sisun jäljelle, josta poika sen noukki suuhunsa. Zelda oli hieman ihmetellyt jäljeä, mutta suorittanut sen kyllä ongelmitta. Haussa Eppu oli kuulemma ehdottomasti tehokkain eikä ollut nyt välittänyt laukauksestakaan. Zelda oli aluksi hiukan ihmeissään, mutta paransi hakuaan laukauksen jälkeen. Kuviakin on taas kamerassa odottamassa. Kiitos kaikille osallistuneille!


Sisunn hieno luovtus käteen saakka

Jangas In Full Swing "Sisu"

Jangas Heppuli Keppuli "Eppu" noutaa


   Koitetaan ensi vuonna taas kokoontua toukokuussa hieman isommalla porukalla, mutta oli kiva että saatiin tällä kertaa kokoonnuttua lyhyellä varoitusajalla :)

Ei kommentteja: