lauantaina, kesäkuuta 06, 2015

Wilmalle taas nollavoitto medi-2 luokasta!!

Wilma eli Jangas Ees-Taas ja siskotyttö Riikka olivat taas kisanneet hienosti medi kakkosissa. tuloksena nollarata ja luokkavoitto :D Ihan mahtavaa!!

Tuomarina Ylöjärven kisoissa toimi Heidi Viitaniemi ja tulos oli  -7,13, joka riitti siis luokan voittoon. 



Tässä parivaljakon onnistunut treenirata muutaman viikon takaa. Hienoa ja vauhdikasta menoa alkaa jo olla!



   Oma päiväni kului lasten ja heitä hoitavan äitini kanssa Karkun näyttelyssä. Essi eli Jangas Enttententten oli ainoa osallistunut kasvattini ja tuloksena EH valioluokasta, kuten suurelle osalle muustakin joukosta. Muuten arvostelu oli todella kiva, mutta ahtaat takaliikkeet laskivat palkintosijaa. Trimmikään ei ollut oikein liikkeitä suosiva, kun neidille kasvaa niin paljon housukarvoja, että se saa liikkeet näyttämään ahtaammilta kuin ne ovatkaan. Maitoaivo meinaan tajusi vasta näyttelyaamuna, että housukarvojen trimmaus ja koiran pesu olivat unohtuneet... Kerrankos sitä. Oli taas mukava kesäpäivä Karkussa ja aina yhtä mukava nähdä tuttuja :)

Näin sanottiin Essistä:
"Typical appealing welshie head. Well laid shoulder & adequate angulation throughout. Well ribbed. Good width of loin. Dissapointed that her movement was close behind. "

Erityisen kiva oli nähdä Mäenrannan Liisaa ja Lauraa sekä 11,5-vuotiasta Aksua Jangas Cordon Bleu, joka olisi olemukseltaan mennyt viisi-kuusivuotiaasta. Tuntuu olevan samasta puusta veistetty kuin Kati-äitinsä, kun on ihan loistavassa kunnossa vetreä Aksu-herra. Laittelen kuviakin viikolla, kunhan saan niitä toivottavasti onnistuneesti kamerasta ladattua.

Jangas Cordon Bleu 11 vuotta

Aksu

  Viikonlopun aikana pitäisi saada vielä Springeri-lehti pakettiin Karkun osalta. Tosin sunnuntaina käydään myös taipparitreeneissä ulkoilemassa.

Ei kommentteja: