tiistaina, kesäkuuta 27, 2017

Juhannuksen jälkeen saatiin terveystuloksia :)

Juhannus vietettiin perheen ja koirien kanssa mökillämme Ruovedellä. Raisa ja Essi ovat kovasti rauhoittuneet vuosien varrella ja nyt hullun lailla juokseminen on muuttunut rauhallisemmaksi ravailuksi tytöillä, vaikka Raisa yhä edelleen kulkee jokaisen jorpakon kautta ja nauttii kaikesta kosteasta maastossa. Tuntuu, että lasten ja koirien suhteen on varsin helppo aika jo, kun Sissikin osaa itse kulkea mökkien väliset matkat ja iäkkäämmät koirat ovat varsin rauhallisia ja viksuja. Ensi viikonlopuksi onkin luvassa enemmän vauhtia, kun Netta tulee meille hoitoon!

   Eilen olivat tulleet Femman eli Doniol High Five to Jangas viralliset terveystulokset eli silmät ok, lonkat B/B ja kyynärät 0/0.
Eikä se sisarusparvenkaan virallinen tilanne nyt ihan niin huonolta näytä:
Doniol Happy Harbinger B/B
Doniol Happy Fellow C/C kyynärät 0/0
Doniol Hilarious Hunter C/D

    Jos muutosta ja uuden asunnon vaatimista remonteista selvitään kunnialla, on Femma tarkoitus astuttaa ensi keväänä. Tämän kesän ohjelmaan kuuluu vielä jokin näyttely ja taipumuskoe sekä MyDogDna-geenitestaus.

  Jangas-leirikin lähestyy kovaa vauhtia ja tällä viikolla koitan saada kirjeet lähetettyä treeniryhmineen ja muine tietoineen. Ulkopuolisen agilitykouluttajan treeneihin perjantaiaamupäivään Satu Siltanen aiheena koiran motivaatio ja vireen hallinta on vielä yksi koirapaikka jäljellä. Sunnuntain taipumuskokeeseen saatiin toinenkin tuomari ja sen myötä myös sinne mahtuu vielä pari koirakkoa.

Ei kommentteja: