sunnuntaina, kesäkuuta 11, 2017

Raisalle MES 93 pistettä rally-tokossa!

Meillä kevät menee aina koulussa ja MH-luonnekuvauksen järjestämisen yhteydessä hurjaa vauhtia. Onneksi viikko sitten päästiin lomalle, mutta saatiin asunnosta tehtyä sopimus (kunhan vain odotetaan homekoirat ja kuntotarkastus/tutkimus) ja vanha pitäisi saada myyntikuntoon lähipäivinä. Niin ja Springeri-lehtikin pitäisi saada painokuntoon ensi viikonlopun aikana. MH:n tilityskin odottaa tekijäänsä ja perjantai kului talkoillessa rally-kisoissa. Kiirettä siis pukkaa!

   Jangas-leirin varausmaksu on hoidettu ja nyt pitäisi päästä paikkaan tutustumaan vuosien jälkeen ja katsoa tarkemmat aikataulut ja ainakin torstain osalta avata ilmoa myös muille eli vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Olisi ihanaa saada mahdollisuuksien mukaan kaikki vanhemmatkin kasvatit mukaan sunnuntaille :)  http://www.jangas.com/leiri2017/ilmo.html

Eilen korkattiin Raisan tämän vuoden kisat, niin vasta nyt, kun kevät on mennyt Raisan ollessa välillä hieman jumissa ja emäntä on ollut jumissa angiina-kierteessä. Ratatreenejä ei olla tehty sitten huhtikuun, mutta lenkeillä pidetään säännöllisesti mieli pirteänä treenaamalla kylttitehtäviä sulaviksi ja yhä parempaan suuntaan ollaan menossa eli kyllä se rally-tokovalion arvo edelleen unelmissa siintää. Eilinen tulos Annan Klingenbergin radalla oli 93 pistettä eli kaksi pistettä 95 pisteen valionarvotuloksen rajasta... 4 pistettä meni ohjaajavirheistä eli ilmeisesti en osaa pyöriä paikallani tai ottaa askelta suoraan sivulle. Ei ole helppo tämäkään laji ;)


Kuvat: Outi Kuitunen


Raisalla ihanan kahjo ja onnellinen ilme :)

Valitettavasti kukaan ei tuo noita tuloksia kotiin eli pitäisi päästä entistä ahkerammin kisaamaan. Viime vuonna käytiin 14 kisaa ja saatiin kaikki koularit. Tänä vuonna voisi koittaa ainakin kisa per kuukausi loppuvuoden ajan. Ratapiirroskin on puhelimessa, mutta odottaa parempaa aikaa. Perjantaina kisoihin osallistui useampikin walesilainen ja ainakin ryhmässäni treenaava Tosca eli Lloer All I Want sai hyväksytyn tuloksen (muistaakseni 83 pistettä) alokasluokasta :)

Ei kommentteja: