torstaina, elokuuta 24, 2017

G-pentueen 6-vuotispäiviä juhlitaan tänään!!

Kuusi vuotta sitten meillä konttasi pieni taapero lattialla ja nautti saadessaan pennuista seuraa ja iloa lattialle. Nyt tuo samanlainen taapero on reipas ekaluokkalainen ja nuo pennut 6-vuotiaita keski-ikäisiä koiria ;)  Kyllä nuo vuodet vierivät hurjaa vauhtia!

   Koko lauma on hyvissä voimissa ja puolet tyypeistä osallistui myös kesän Jangas-leirille. Samille kuuluu hyvää Pirkkalassa ja sain taas ihania kuvia pojasta kuuden vuoden kunniaksi:
Jangas Go Ahead






Kaikki Samin kuvat ovat Törnblomin perheen ottamia.
Samin veli Tuffsen eli Jangas Gotta Go  tuli puolestaan isäksi kesällä ja pennut ovat ehtineet jo luovutusikään.
Tuffsen heinäkuussa


Tuffsenin pentuja







Pennuista voi tiedustella Donzara-kennelistä Airi Lehdolta p. 050 570 6820 tai
airilehto (at) gmail.com.

Kolmas veljistä Kanu eli Jangas Guaranteed For Speed asustaa ja voi hyvin Jyväskylässä. Tässä muutama Annin serkun ottama kuva Kanusta tältä keväältä:


Pentueen siskoksia näenkin ilahduttavan usein. Viima eli Jangas Gone with the Wind on vauhdikkaan K-pentueen emä ja työnarkomaanityyppinen metsästyskoira, joka nappaa eläviä lintuja suuhunsa jopa kesällä remmissä luovuttaen ne isännälle käteen, josta ne taas pääsevät uudelleen lentoon.


Toineen pentueen tytöistä eli Pihla aka Jangas Gale Wind pääsi kesällä agilityn lisäksi treenaamaan myös Nose Workia Erkun opissa. 

6-vuotias Pihla Pihlajanmarjojen keskellä kuva: Eve Hänninen


Ei kommentteja: