sunnuntaina, elokuuta 13, 2017

ROP-pentu ja VSP-veteraani Vesilahdella

Eilen käytiin pyörähtämässä Veilahden näyttelyssä, joka on aina yhtä hauska kylänäyttely, jossa näkee muutaman vuosien takaa tutun naaman Hämeen spanielikerhon riveistä. Walesit tuomaroi Elena Ruskovaara ja niitä oli paikalla 12 kipaletta. Meitin edustus koostui rodun nuorimmasta ja vanhimmasta :)

Nemo eli Jangas Link To The Past teki debyyttinsä emännän kanssa pentuluokassa esiintyen kauniisti, mitä nyt välillä oli kengurubensaa hieman suonissa. Tuloksena hienosti ROP-pentu :) Onnea Ida ja Nemo!!



Lähes 11-vuotias Paavo eli Jangas Dirty Harry esiintyi hieman laiskasti ja juuri ennen kehää alkanut sadekin hieman kiharsi turkkia. Tuloksena Eri1. VSP-veteraani. Alkaahan tuosta pojasta ikä näkyä eikä Paavo oikein innostunut esiintymisestä, liekö syynä sitten ukkosen allal ollut lämmin ilma vai mikä.

  Kiva päivä oli: makkara ja letut maistuivat, näki muutamia tuttuja eikä näyttelypaikalla vietetty kuin kaksi tuntia. Sebastian ilmoitti autossa: "mälsää", mutta heti ulos päästyään löysi ison kasan käpyjä, joista saattoi taikoa lehmien lisäksi ukkoja (irrrotettavalla kivipäällä), avaruusolentoja ja muuta hauskaa.

Ei kommentteja: